HomeHL-SportsΛαμία – Πλατανιάς 2-0

Λαμία – Πλατανιάς 2-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Λαμία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε 2-0 του Πλατανιά στη Φθιώτιδα. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος σκόραρε στο 50’ και το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η καλύτερη στιγμή ανήκε στον Πλατανιά, ο οποίος στο 42’ είχε δοκάρι με σουτ που επιχείρησε ο Ντεβέσα. Στην επαναφορά η μπάλα έφθασε στον Κρος ο οποίος δεν βρήκε στόχο.

 Η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί στο 50’. Ο Βασιλαντωνόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Πλατανιάς στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ η Λαμία πριν την ολοκλήρωση του αγώνα σημείωσε και δεύτερο γκολ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Τσύκαλος έκοψε την μπάλα για τον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κοκκαλά και έκανε το 2-0 διασφαλίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Γκολ: 50′, 90′ Βασιλαντωνόπουλος

Κίτρινες κάρτες:
 Αναστασόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσούκαλος – Στάθης, Πλιάτσικας, Γκρζέλτσακ, Ενσικουλού

Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Αναστασόπουλος (56′ Πίτι), Ακόστα (86′ Φράγκος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (80′ Τσούκαλος).

Πλατανιάς:
 Κοκκάλας, Κρος, Ντικαμόνα, Καρυπίδης (80′ Δημούτσος), Στάθης, Βάντερσον, Πλιάτσικας (65′ Κοροβέσης), Πατράλης, Ενσικουλού, Ντεβέσα (72′ Παπανικολάου), Γκρζέλτσακ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση