HomeHL-SportsΠαναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης 1-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Παναιτωλικός και Απόλλωνας Σμύρνης μετά το ισόπαλο 1-1 στο Αγρίνιο για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Ντίας, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία» ισοφάρισε στο 59’ με τον Αλμπάνη.

Η ομάδα που κυριάρχησε στο πρώτο μέρος ήταν ο Παναιτωλικός, ο οποίος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και επιβραβεύτηκε με ένα γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 36ο λεπτό. Ο Μύγας εκτέλεσε δυνατά το πλάγιο, ο Μαρκόφσκι γύρισε την μπάλα με το κεφάλι προς τα πίσω και ο Ντίας με σουτ νίκησε τον Τσόβιτς για το 1-0, αφού Κύργιας και Μπιτζιμίν απέτυχαν να απομακρύνουν.

 Στο δεύτερο μισό, ο Απόλλωνας βγήκε μπροστά και στο 51΄ είδε να του ακυρώνεται γκολ του Καστιγέχος για οφσάιντ, σε μια πολύ δύσκολη και σίγουρα οριακή φάση. Αφού στο 56΄ ο Κονέ αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Κυριακίδη, πλασάροντας άουτ, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Αλμπάνη, που δέχθηκε την πάσα του Ανιέτε.

Γκολ: 36′ Ντίας – 59′ Αλμπάνης

Κίτρινες κάρτες:
 Μύγας, Μπράβο – Μενδρινός, Κούρος, Ντάσιος

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):
 Κυριακίδης, Μάζουρεκ, Ρόσα (76′ Μοράρ), Κλέσιο (90′ Ροντρίγκες), Ντίας, Μαρκόφσκι, Μάρκος Πάουλο (60′ Μπράβο), Μόρας, Μύγας, Μιχάι, Ντιέγκο Λόπες.

Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς): 
Τσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Μπιτζιμίν, Κούρος (88′ Ντάσιος), Παπάζογλου, Χουάρες (82′ Μαάτσι), Μενδρινός (46′ Ανιέτε), Κονέ, Αλμπάνης, Καστιγέχος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση