HomeHL-SportsΞάνθη – Ατρόμητος 0-2

Ξάνθη – Ατρόμητος 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ατρόμητος επικράτησε 2-0 της Ξάνθης στα «Πηγάδια» σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League και έφτασε τους 19 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή του πίνακα. Τα γκολ για τους Περιστεριώτες σημείωσαν οι Ουάρντα (41’) και Ντιγκινί (83’).

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που παρατάχθηκε με επιθετικές διαθέσεις και αφού απείλησε την εστία του Ζίφκοβιτς σε τέσσερις περιπτώσεις, κατάφερε να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα.

Στο 27’ ο Ντάουντα με κεφαλιά, δύο λεπτά μετά ο Χατζηισαΐας με νέα κεφαλιά, στο 33’ ο Ουάρντα με σουτ και στο 39’ ο Ντιγκινί με κεφαλιά απείλησαν τους ακρίτες, ενώ το 1-0 ήρθε στο 41’. Ο Ουάρντα με απευθείας φάουλ πέρασε την μπάλα από το τείχος και νίκησε τον Ζίβκοβιτς, σημειώνοντας το 1-0. Από την άλλη, η Ξάνθη δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος να πετύχει τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος οι ακρίτες άγγιξαν την ισοφάριση στο 47’, όμως ο Γιαννιώτης απέκρουσε με το πόδι το πλασέ του Γέντρισεκ. Ένα διαγώνιο σουτ του Μπαξεβανίδη έφυγε μόλις άουτ στο 70΄, ενώ στο 83ο λεπτό ο Ντιγκινί με πλασέ, μετά από κόρνερ, «έγραψε» το 2-0 και διασφάλισε τη νίκη του Ατρόμητου, αφήνοντας τους ακρίτες χωρίς νίκη για πέμπτο στη σειρά παιχνίδι.

Γκολ: 41’ Ουάρντα, 83’ Ντιγκινί

Κίτρινες κάρτες: 
Μπαξεβανίδης, Κίκε, Μπρίτο – Γιαννούλης, Μάντσον, Γιαννιώτης

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (58’ Κυριακίδης), Λουσέρο, Μεχία, Κίκε (65’ Ρότσε), Φλίσκας, Γέντριτσεκ (58’ Τριάδης), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): 
Γιαννιώτης, Μπουζούλαζιτς, Χατζηϊσαΐας, Ουάρντα (72’ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (86’ Ούμπιδες), Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Ντάουντα (78’ Μανούσος), Γιαννούλης, Ρισβάνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση