HomeΣΠΟΡΜε τη σκέψη στον Πανσερραικό ο ΟΦΗ

Με τη σκέψη στον Πανσερραικό ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο παιχνίδι της Δευτέρας  με τον Πανσερραικό στις Σέρρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ.

Μετά την σπουδαία νίκη και την καλή εμφάνιση επί του Πλατανιά (1-0) για το Κύπελλο Ελλάδος, ο ΟΦΗ θέλει ανάλογη συνέχεια και στο πρωτάθλημα, με ένα καλό ξεκίνημα.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός που έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, είναι ερωτηματικό για το αν θα προλάβει το παιχνίδι. Ο έμπειρος μέσος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά ακολούθησε ατομικό και θεραπεία.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, για να ενισχύσει την ομάδα στο παιχνίδι, αλλά όλα θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση.

Η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την ομάδα των Σερρών, θα γίνει την Κυριακή το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα βγάλει αποστολή για το παιχνίδι.

Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Περογαμβράκης και  Μονιάκης.

Μέσω…Χανίων αεροπορικώς στις Σέρρες

Οι συνεχόμενες καθυστερήσεις της έναρξης του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league δημιούργησε προβλήματα στα έγκαιρα κλεισίματα των εισιτηρίων για την αποστολή στις Σέρρες από πλευράς ΟΦΗ.

Μέσω Χανίων θα αναχωρήσει την Κυριακή το απόγευμα αεροπορικώς  η αποστολή του ΟΦΗ, για την Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τις Σέρρες. Μάλιστα αυτό θα είναι το ένα γκρούπ της αποστολής με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες.  Ένα δεύτερο γκρούπ με φυσικοθεραπευτές και ιατρικό τιμ θα αναχωρήσει την Κυριακή το βράδυ από το Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση