HomeΣΠΟΡΜαρίνος Ουζουνίδης «Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα»

Μαρίνος Ουζουνίδης «Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ήταν μια δίκαιη νίκη που θα μπορούσε να έρθει πιο εύκολα. Στο τέλος λίγο έλειψε να τιμωρηθούμε από την μπάλα. Κάναμε για ακόμα μια φορά πολλές φάσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα, την αγωνιστικότητα και το πλάνο. Ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι και δείχναμε διάθεση για να νικήσουμε. Αν ήμασταν πιο αποφασιστικοί στις πάσες και στα τελειώματα, θα είχαμε προηγηθεί νωρίτερα.

Ο κόσμος ήταν κοντά μας με κόσμια συμπεριφορά και χωρίς βεγγαλικά. Τους ευχαριστούμε που είναι κοντά μας. Είναι ευθύνη για εμάς για να γινόμαστε καλύτεροι. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και τη νίκη και κοιτάμε τη συνέχεια«.

«Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι 15 βαθμοί μας είναι λίγοι έως τώρα και εγώ έχω ευθύνη. Προσπάθησα να φέρω παίκτες πιο γρήγορα και το πληρώσαμε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Πλέον θα πρέπει να αναλογιστούν και οι ίδιοι. Αν το αλλάξουμε θα πρωταγωνιστήσουμε μέχρι τέλους.

Δεν ξέρω τα οικονομικά, ξέρουμε τις δυσκολίες. Είπα στους παίκτες ότι όσο φορούν αυτή τη φανέλα θα πρέπει να έχουν μαχητικό πνεύμα και να προσπαθούμε για τη νίκη. Τουλάχιστον να βγαίνουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι. Με τη Λαμία η εικόνα ήταν πάρα πολύ άσχημη.

Το πρόβλημα ήταν η εικόνα όχι ότι χάναμε. Αυτό θέλω εγώ. Δεν θέλω να αλλάζουμε το στιλ εντός κι εκτός, αλλά πρέπει να προσπαθήσουν για τα «τρίποντα» εκτός. Αυτό κάνει τη διαφορά που έχουμε 15 βαθμούς«.

«Δεν είναι θέμα του κόσμου. Θέλουμε ένα κλικ. Ίσως δεν το έχω βρει εγώ. Μπορεί να χάσεις. Αυτό που πρέπει πρώτα απ’ όλα να βελτιώσουμε είναι η σταθερότητα εντός κι εκτός έδρας. Όταν βελτιωθούμε θα έρθουν οι νίκες. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας. Αν διεθνείς παίκτες έχουν τέτοιο θέμα είναι πρόβλημα.

Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί και πιο αποφασιστικοί για να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στα εκτός έδρας δυστυχώς είμαστε παθητικοί στα περισσότερα. Δεν είναι πρόβλημα να χάσεις την μπάλα, αλλά να τρέξεις να την ξανακερδίσεις. Αυτό μας λείπει και πρέπει να το βρούμε γρήγορα«.

«Ο Παναθηναϊκός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι 15 βαθμοί μας είναι λίγοι έως τώρα και εγώ έχω ευθύνη. Προσπάθησα να φέρω παίκτες πιο γρήγορα και το πληρώσαμε. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Πλέον θα πρέπει να αναλογιστούν και οι ίδιοι. Αν το αλλάξουμε θα πρωταγωνιστήσουμε μέχρι τέλους. Δεν ξέρω τα οικονομικά, ξέρουμε τις δυσκολίες.

Είπα ότι όσο φοράνε αυτή τη φανέλα θα πρέπει να έχουν μαχητικό πνεύμα και να προσπαθούμε για τη νίκη. Τουλάχιστον να βγαίνουμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι. Με τη Λαμία η εικόνα ήταν πάρα πολύ άσχημη. Το πρόβλημα ήταν η εικόνα όχι ότι χάναμε. Αυτό θέλω εγώ. Δεν θέλω να αλλάζουμε το στιλ εντός κι εκτός, αλλά πρέπει να προσπαθήσουν για τα τρίποντα εκτός έδρας«.

«Δεν υπάρχει. Στα χαρτιά είναι μεγαλομέτοχος. Εγώ δεν έχω μιλήσει καθόλου από τότε που έφυγε από την ομάδα«.

«Οι πιο σημαντικές έγιναν στα τελευταία λεπτά που με το παραμικρό δινόταν φάουλ υπέρ του αντιπάλου. Στο τέλος ίσως… φυσούσε λίγο παραπάνω. Καθένας τα βλέπει όπως θέλει, δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του. Στα τελευταία λεπτά δόθηκαν εύκολα σφυρίγματα. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο για τον διαιτητή οπότε ας του δώσουμε κι αυτού ένα ελαφρυντικό«.

«Έβαλα τον Μουνιέ γιατί περίμενα ότι θα ρισκάρει ο Ολυμπιακός. Στο τέλος θέλεις να προστατέψεις αυτό το σκορ, ο αντίπαλος ρισκάρει στο τέλος για κάτι«.

«Εσείς απ’ έξω μαθαίνετε, εμείς τα ζούμε. Αν δεν φύγουν κάποιοι, δεν θα βγει η σεζόν. Αν δεν γινόταν αυτό με τον Βλαχοδήμο, ίσως να μην μιλούσαμε«.

Διαφήμιση
Διαφήμιση