HomeΣΠΟΡΤάκης Λεμονής: «Μας έλειψε η δημιουργία»

Τάκης Λεμονής: «Μας έλειψε η δημιουργία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα που γνώρισε η ομάδα του από τον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάκης Λεμονής. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός στα τελευταία 15 λεπτά, αλλά παραδέχθηκε ότι η έλλειψη δημιουργίας ήταν εμφανής στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Παραδέχθηκε επίσης ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά.

«Με βάση τις φάσεις συμφωνώ ότι αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Καταφέραμε να αντιδράσουμε στην πίεση του Παναθηναϊκού αμυντικά, αλλά δημιουργικά δεν ήμασταν καλοί. Δεν είχαμε μία καλή πάσα. Οι πάσες στον Εμενίκε στο πρώτο τέταρτο δεν ήταν καλές. Στο δεύτερο είχαμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα, αλλά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και στη συνέχεια δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε», είπε και αναφέρθηκε στον Σισέ:

«Είναι ένα νέο παιδί, πολύ καλός για την ηλικία του. Του λείπει η εμπειρία και θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που θα απασχολήσει αρκετές ομάδες στο μέλλον»/

Σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή αυτό που έλλειψε από τον Ολυμπιακό ήταν «… η κακή αντίδρασή μας στη φάση του γκολ. Δεν είχαμε καλά κλεισίματα. Υπήρχαν κομμάτια του παιχνιδιού στα οποία θέλουμε δουλειά. Ποτέ δεν είπα ότι το αντίθετο. Εμείς είμαστε πολύ αποφασισμένοι να τα διορθώσουμε αυτά μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων».

Ερωτηθείς για την φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός με τον Καρσελά είπε: «Νομίζω πως υπάρχει πέναλτι, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Θέλω να μιλήσω μόνο για το ματς. Είναι δύσκολη φάση, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει ικανότητα σε αυτή την κίνηση».

Για τα προβλήματα που εμφάνισε ο Ολυμπιακός: «Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός θα πιέσει ψηλά και το αντιμετωπίσαμε. Το πρόβλημα μας βγήκε στην επόμενη φάση που οι αμυντικοί δεν έβγαλαν την επίθεση που θέλαμε. Δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ανάπτυξη από την άμυνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση