HomeΚΡΗΤΗΟι μαθητές φιλοξένησαν τον δήμαρχο

Οι μαθητές φιλοξένησαν τον δήμαρχο

Στην αυλή του δημοτικού σχολείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακολουθώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, οι εκπαιδευτικοί από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου στο Πολύδροσο, έστρωσαν και φέτος ένα μεγάλο τραπέζι στην αυλή του δημοτικού σχολείου.

mathites-polydroso

Οι διευθυντές Μανώλης Μπελιμπασάκης και Εύα Λειτουργάκη, καθώς και οι εκπαιδευτικοί των δυο σχολείων, φιλοξένησαν τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και στελέχη της δημοτικής αρχής, προσφέροντάς του εδέσματα που οι ίδιοι είχαν ετοιμάσει. Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Μανουσάκη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη, επιθεώρησε και τις εργασίες καθαρισμού και διαμόρφωσης του χώρου στάθμευσης που πρόσφατα δημιούργησε η Δημοτική Αρχή, καθώς και των καθαρισμών των χώρων γύρω από τα δυο δημοτικά σχολεία που ολοκληρώθηκαν.

dimotiko-polydroso3

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Είναι όμορφες αυτές οι εκδηλώσεις, οι οποίες συμβάλλουν στο να έρθουμε ακόμα πιο κοντά μεταξύ μας και να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Ένα θερμό ευχαριστώ για την φιλοξενία στους εκπαιδευτικούς των δυο δημοτικών σχολείων, μαζί με την ευχή να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου, να το επαναλάβουμε».

dimotiko-polydroso4

Διαφήμιση
Διαφήμιση