HomeHL-GreeceΠατέρας 32χρονης Δώρας: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη δολοφονία, ψάχνουν παντού»

Πατέρας 32χρονης Δώρας: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη δολοφονία, ψάχνουν παντού»

Οκτώ ημέρες από το στυγερό έγκλημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, την ώρα που βρισκόταν πάνω από το μνήμα στενού της φίλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της 32χρονης εκτός από τη φρικιαστική δολοφονία της κόρης του καλείται να διαχειριστεί και το γεγονός ότι θεωρήθηκε ύποπτος από την κοινή γνώμη. Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του αναφέρουν πως του έχει κοστίσει ότι ενώ εκείνος βγήκε δημόσια και είπε την αλήθεια, δηλαδή ότι την ημέρα της δολοφονίας πέρασε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο της Ριζούπολης, κάποιοι τον θεώρησαν ύποπτο.

Την ίδια ώρα, ο ίδιος αναμένει από την ΕΛ.ΑΣ. να ρίξει φως στο μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού και να μάθει ποιος και γιατί σκότωσε το παιδί του. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, που να οδηγεί στην ταυτότητα του δολοφόνου που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας Ζέμπερη με 14 μαχαιριές, σε πρόσωπο, θώρακα και καρδιά.

«Είμαι χάλια, δεν υπάρχει τίποτα νεότερο. Είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Ψάχνουν τα πάντα», λέει ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, μία εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα στο protothema.gr.

Στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση του κ. Ζέμπερη αναφέρθηκε και ο δικηγόρος του κ. Απόστολος Λύτρας ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας βρέθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για λογαριασμό του πελάτη του.

Όπως τονίζει στο protothema.gr o κ. Λύτρας: «Βρίσκεται ψυχολογικά σε άσχημη κατάσταση γιατί πάνω στον χαμό του παιδιού του θεωρήθηκε ύποπτος. Όχι όμως από την αστυνομία. Αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία απολύτως σχέση γιατί τις ώρες που έγινε το έγκλημα βρισκόταν αλλού και αυτό προκύπτει και αποδεικνύεται από την τηλεματική συσκευή που διέθετε το αυτοκίνητο».

«Ζητώ βοήθεια να βρεθούν μάρτυρες», λέει η αδελφή της Δώρας

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook συνεχίζει να εκφράζεται η μικρότερη αδερφή της Δώρας Ζέμπερη, Κωνσταντίνα.

Η ίδια ζητά απαντήσεις και όσο περνούν οι μέρες, γνωρίζοντας πως κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που αφαίρεσε με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο τη ζωή της αδερφής της, δεν μπορεί να διαχειριστεί την οργή και το μίσος που νιώθει.

«Άλλη μία μέρα πέρασε… και δεν γύρισες άγγελέ μου. Άλλο ένα βράδυ χωρίς εσένα… ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ να βρεθούν μάρτυρες για το βασανιστικό θάνατο της αδελφής μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτω από την ίδια ανάρτηση η νεαρή κοπέλα σχολιάζει ακόμη: «Ο δολοφόνος είναι ελεύθερος. Η αδελφή μου πόνεσε πολύ… με 14 μαχαιριές σύρθηκε και φώναξε βοήθεια… δεν είδε κανείς τίποτα; Ζητώ βοήθεια… αύριο, μεθαύριο θα το ξανακάνει».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση