HomeΚΡΗΤΗΕτήσια εκδήλωση με βραβεία για τον τουρισμό

Ετήσια εκδήλωση με βραβεία για τον τουρισμό

Από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, με τα μέλη και τους συνεργάτες του συνδέσμου να συναντιούνται και να βραβεύουν τους εργαζόμενους που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο την τρέχουσα σαιζόν.

Στην καθιερωμένη Ομιλία του Προέδρου του Συνδέσμου κ Μιχάλη Βλατάκη είπε τα εξής:

«Ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, που τα μέλη μας διακινούν το Σύνολο σχεδόν του Τουρισμού της Κρήτης, γίνεται φέτος 41 ετών.

Πιστοί στο ραντεβού μας για την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση μας κάθε Οκτώβριο, βραβεύουμε και φέτος με το βραβείο ΄΄Ιωάννης Ρασιδάκης΄΄ στην μνήμη του πρώτου Προέδρου του Συνδέσμου, τους καλύτερους υπάλληλους Τουριστικών γραφείων για το 2017, τους πρωτεργάτες ξενοδόχους της Κρήτης, καθώς και Δημόσιους Φορείς που στήριξαν τον Τουρισμό.

Πάλι φέτος ρεκόρ αφίξεων και θριαμβολογίες,αλλά η οικονομική ποιότητα επισκεπτών αργεί ,καθώς και τα πολυπόθητα ανάλογα έσοδα και τα κέρδη επίσης.

Όμως εμείς όλοι που είμαστε σήμερα εδώ συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Η μόνη ελπίδα για να το καταφέρουμε είστε εσείς οι άριστοι που με το ήθος σας, την επαγγελματικότητά σας και τις υποδειγματικές υπηρεσίες σας, ευχαριστείτε τους επισκέπτες μας και προκαλείτε τους συναδέλφους σας ,να σας ακολουθήσουν για την ποιότητα που πρέπει να προσφέρουμε».

touristikoi-praktores1

Ακολούθησε απονομή στους παρακάτω υπαλλήλους Τουριστικών Γραφείων που μπόρεσαν να παρευρεθούν.

CANDIA TRAVEL    ΘωμάςΧαιρέτης
CRETAN HOLIDAYS Yield department DELTANET TRAVEL ΝτίναΤόλη KOURKOUNIS TOURS ΔέσποιναΑνδρουλάκη
LE GRAND TRAVEL ΜανώληςΓρύλλος
M.T.S. Όλγα Τολμάτσεβα
MINOAN SUMMER  Ροδάνθη Κοκολάκη
CRETATOUR Άννα Ζαμπετάκη
RHODOS Λίνα Κολυβάκη
AVRA TOURS Μιχάλης Μανουσάκης
START TRAVEL ToniaCzopowicz
SUMMERLAND TRAVEL Γιάννης Μπορμπουδάκης
TRAVEL STAR Σοφία Μπριτζουλάκη
TREND TOURISTIC  Κατερίνα Παναγιωτάκη
TUI HELLAS  Αγγελική Αναγνωστάκη
VACANCE HELIADES Παπαδοσπυριδάκης Στέφανος
HELLENIC ZEUS Αγγέλα Μαγκουσάκη
D.T.S.  Ειρήνη Περισυνάκη
GEA TRAVEL Γεωργία Πουλιού
FENIX TOURS Στέλιος Βελεγράκης
HELLAS ΠαρέσηΤαξοπούλου
H.T.S.  Στέλλα Αργυράκη
ΤΕΖ ΤOUR KarinaPankova
BELEON TOURS Μαρία Μανωλούκου
ATLAS TOUR Ηλίας Κολάγκη
MEETING POINT HELLAS  Στέλλα Χαιρέτη
STAR BUS Γιάννης Παπαχατζάκης
KOSMOS TRAVEL Μαρία Φραγκάκη
ODEON TOURS Δημήτρης Αποστολάκης
BIG TRAVEL Αλίκη Σαριδάκη
TAKE IT SUNNY Γιώργος Σωτηρίου
ΑΝΕX TOURS Αντωνία Σμυρλή

Όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν αναμνηστική πλακέτα και δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο προσφορά των AEGEAN, ELLINAIR & SKYEXPRESS.

Μετά από κλήρωση το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ κέρδισε η Στέλλα Χαιρέτη (Meeting Point Hellas ).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ξενοδόχοι πρωτεργάτες του Τουρισμού, ο κ. Μιχάλης Πατεράκης από τα Χανιά, οι ΑΦΟΙ Τσουρλάκη από το Ρέθυμνο, ο κ. Μανώλης Τρυπάκης από το Ηράκλειο, ο κ. Μηνάς Ανδριαδάκης από το Λασίθι.

Ειδική Μνεία αποδόθηκε στους παριστάμενους Στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Κώστα Λαγουδάκη και Ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη, και την ομάδα τους για την μεγάλη επιτυχία στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία κ. Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μία υπόθεση που θα επηρέαζε αρνητικά και τον τουρισμό, όσον αφορά την ασφάλεια υψηλών επιχειρηματιών επισκεπτών της Κρήτης.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποδόθηκε το καθιερωμένο βραβείο  για  τον Δημόσιο Φορέα που στήριξε τον Τουρισμό στους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, διότι αφενός δεν προχώρησαν στην 4ημερη απεργία του περασμένου Οκτώβρη που θα διέλυε τον Τουρισμό και αφετέρου στην δύσκολη τρέχουσα σαιζόν με αυταπάρνηση εξυπηρέτησαν τον μεγάλο όγκο αεροσκαφών τις περισσότερες φορές παραπάνω από το ωριαίο επιτρεπτό.

Ο κ Βλατάκης τους κάλεσε να συνεχίσουν κατά τον ίδιο τρόπο την εξυπηρέτηση των αεροσκαφών την επόμενη σαιζόν και να μην αναγγείλουν ούτε να ξανακάνουν ποτέ απεργία, διότι όπως είπε όλα μπορούμε εμείς οι Τουριστικοί Πράκτορες να τα αντιμετωπίσουμε εκτός από τους κλειστούς ουρανούς και τόνισε ότι με συζήτηση κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις όλα λύνονται.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της χώρας ο Πρόεδρος τους Γεράσιμος Πέτρου.

Στη συνέχεια μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους 1.000 και πλέον παρισταμένους,με την εμφάνιση του λαϊκού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή ο οποίος τραγούδησε μέχρι τις πρωινές ώρες διασκεδάζοντας τους ανθρώπους του τουρισμού της Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση