HomeΕΛΛΑΔΑΟ Τσακαλώτος, ο “ασήμαντος υπουργός” και η μπουγάτσα Ιωαννίνων

Ο Τσακαλώτος, ο “ασήμαντος υπουργός” και η μπουγάτσα Ιωαννίνων

Δεν βιάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πεποίθηση ότι η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια μέχρι τον Αύγουστο του 2018 εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Ηπείρου που πραγματοποιείται στα Γιάννενα.

Ο κ. Τσακαλώτος αποτίμησε ως πάρα πολύ θετικό ως προς τις επενδύσεις το ταξίδι του ίδιου και του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι αναφερόμενος στον εαυτό του είπε πως στόχος του είναι να είναι «ο πιο ασήμαντος υπουργός της κυβέρνησης», καθώς όπως είπε «η πραγματική δουλειά σε οποιαδήποτε κοινωνία είναι πως φέρεσαι στα παιδιά σου με την Παιδεία, τι νοσοκομεία έχει, τι δικαιώματα έχει και τι ανάπτυξη έχει».

Μάλιστα, άρχισε την ομιλία του λέγοντας για τη σχέση που τον συνδέει με την Ήπειρο, καθώς η μία γιαγιά του κατάγεται από το χωριό Κούρεντα των Ιωαννίνων και σχολίασε για τη μεταβολή του καιρού ότι αισθάνθηκε σε οικείο περιβάλλον, καθώς έζησε 28 χρόνια στο Λονδίνο και 5 στην Ολλανδία.

Έκλεισε την ομιλία του με την επιθυμία σε ένα, σε δύο χρόνια, να επισκεφθεί πάλι τα Γιάννινα, χωρίς να βιάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να συναντηθεί με τους Θεσμούς, να έχει χρόνο για να μείνει στην πόλη με άνεση, να φάει σε μαγαζιά και να απολαύσει τη μπουγάτσα, που, όπως είπε, είναι η καλύτερη της Ελλάδας…

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση