HomeΕΛΛΑΔΑΣτην ανακρίτρια 28χρονος που πυροβόλησε την μητέρα του

Στην ανακρίτρια 28χρονος που πυροβόλησε την μητέρα του

Η βολίδα από το αεροβόλο χτύπησε στην ντουλάπα, εξωστρακίστηκε και την χτύπησε στην πλάτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ανακρίτρια Ρόδου θα οδηγηθεί σήμερα προκειμένου να απολογηθεί ένας 28χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Του ανταποκριτή μας από το dimokratiki.gr στη Ρόδο

Συγκεκριμένα, στις 19 Οκτωβρίου ο κατηγορούμενος μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 48χρονη μητέρα του την πυροβόλησε από κοντινή απόσταση, με αεροβόλο όπλο το οποίο εκτοξεύει μεταλλικά σφαιρίδια, τραυματίζοντάς την στην πλάτη.

Η 48χρονη κάλεσε το ΕΚΑΒ, που με την σειρά του ενημέρωσε την άμεσο δράση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο, ο οποίος τους παρέδωσε ένα αεροβόλο όπλο.

Ο 28χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να πάσχει από αλκοολισμό. Όπως υποστήριξε η μητέρα του, του είχε πει ότι επρόκειτο να βρει την σύντροφό του για να διαμαρτυρηθεί διότι του δίνει χρήματα για να αγοράζει αλκοόλ και για να την σταματήσει πήρε το σκοπευτικό του αεροβόλο.

Στόχος του ήταν, όπως είπε, να το προτάξει στην μητέρα  του και να την αναγκάσει να μείνει ακίνητη αλλά εκείνη συνέχισε προς την πόρτα για να συναντήσει την σύντροφό του. Εκείνος όπως τόνισε πυροβόλησε μια φορά και η βολίδα από το αεροβόλο χτύπησε στην ντουλάπα και μετά εξωστρακίστηκε και χτύπησε την μητέρα του στην πλάτη.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση