Χτυπημένος από την επάρατο νόσο “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτη ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σταύρος Βρέντζος σε ηλικία 71 ετών.

Ο γιατρός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους του.

vretzos

Ο εκλιπών από τη Γέννα Μονοφατσίου και με καταγωγή από τα Ανώγεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Κρήτης, ενώ είχε διακριθεί για τη μαχητικότητα του, με την οποία υποστήριζε πάντα τις αρχές και τις αξίες του ακόμη και κατά την περίοδο της χούντας.

vretzos2

Ήταν παντρεμένος με την παιδίατρο Χριστίνα Γιαννακοπούλου και είχε εκλεχθεί πρώτη φορά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2000 επί Πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη, ενώ ανήκε στο κόμμα από το 1974.

Ωστόσο υπήρξε βουλευτής για μία τετραετία, καθώς διάφορα δημοσιεύματα, που τον είχαν κατηγορήσει για σκληρή στάση του κατά την περίοδο της χούντας, του είχαν στερήσει την επανεκλογή του στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

Το γεγονός αυτό είχε στενοχωρήσει βαθύτατα τον πρώην βουλευτή μέχρι που ήρθε η δικαίωση του το 2008 από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Η κηδεία του Σταύρου Βρέντζου θα γίνει αύριο στις 4 το απόγευμα από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση