HomeHL-9Τις θέσεις του για τη νέα προοδευτική παράταξη παρουσίασε ο Στ. Θεοδωράκης

Τις θέσεις του για τη νέα προοδευτική παράταξη παρουσίασε ο Στ. Θεοδωράκης

Για τρίτη ημέρα στην Κρήτη στο πλαίσιο της περιοδείας του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το όραμά του για τη νέα προοδευτική παράταξη που φιλοδοξεί να αρθρώσει ώριμο λόγο στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, παρουσίασε απόψε στο Ηράκλειο ο επικεφαλής του «Ποταμιού» και υποψήφιος πρόεδρος της νέας κεντροαριστεράς παράταξης, Σταύρος Θεοδωράκης.

Η πολιτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Χάλαβρο» στο κέντρο της πόλης με ομιλητές εκτός από τον κ. Θεοδωράκη, τον ευρωβουλευτή του κόμματος Γιώργο Γραμματικάκη και τον βουλευτή Ηρακλείου Σπύρο Δανέλλη.

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Σταύρος Θεοδωράκης τοποθετήθηκε πάνω στις σκέψεις του για το νέο προοδευτικό χώρο με κεντρικό σύνθημα «Γίνε το κέντρο της αλλαγής» υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα μαζικής συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, προκειμένου να προκύψει ενισχυμένος ο νέος πολιτικός φορέας που θα αντιπαρατεθεί ουσιωδώς απέναντι στην κυβέρνηση και τους χειρισμούς της.

Όπως και στην ομιλία του στην Κίσσαμο, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι τα προβλήματα της χώρας παραμένουν μεγάλα και η αναγκαιότητα για μια ριζική ανανέωση στα πολιτικά πράγματα της χώτας προβάλλει αδήριτη.

Την πολιτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας του επικεφαλής του Ποταμιού ενόψει των εκλογών της 12ης Νοεμβρίου, παρακολούθησαν φίλοι και στελέχη του κόμματος, καθώς επίσης εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και πολλοί επώνυμοι του προοδευτικού χώρου στο Ηράκλειο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση