HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Η Μαδουροποίηση συνεχίζεται»

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Η Μαδουροποίηση συνεχίζεται»

Κριτική στην κυβέρνηση για τα προβλήματα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο γεγονός ότι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ εξακολουθού να μην έχουν πρόσβαση σε αναλώσιμα ιατρικά σκευάσματα αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Παρά την πρόσφατη στροφή της Κυβέρνησης προς τη Δύση, το σχέδιο “Μαδουροποίησης” της Ελλάδας καλά κρατεί!

Εν έτη 2017 οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά αναλώσιμα ιατρικά σκευάσματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) σταματούν από σήμερα να χορηγούνται αναλώσιμα σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στα φαρμακεία ολόκληρης της Χώρας. Εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας, το μηχανογραφικό σύστημα κατέρρευσε, με αποτέλεσμα οι φαρμακοποιοί να μην γνωρίζουν ποια σκευάσματα αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ.

Ως ΝΔ καταδικάζουμε την ταλαιπωρία και τον εξευτελισμό του ασθενή που εφαρμόζει με την ανίκανη πολιτική της, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η Κυβέρνηση στερεί από τους πολίτες ένα από τα βασικότερα δημόσια αγαθά, αυτό της υγείας. Όμως, τα προβλήματα στην υγεία δεν λύνονται με τις παρεμβάσεις και τις απειλές του κ. Πολάκη στα social media! 

Όσο οι κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης αναπαύονται στις δάφνες του success story “οι Έλληνες δεν τρώνε από τα σκουπίδια”, χιλιάδες ασφαλισμένοι βρίσκονται στον αέρα μην μπορώντας καν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες σε αναλώσιμα υλικά και να προστατέψουν την υγεία τους.

Ντροπή τους!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση