HomeΚΡΗΤΗΑ. Μπαλωμενάκης: «Η κατασκευή της νέας πτέρυγας θα επιταχυνθεί κατά πολύ»

Α. Μπαλωμενάκης: «Η κατασκευή της νέας πτέρυγας θα επιταχυνθεί κατά πολύ»

Ο βουλευτής σχολιάζει την αξιοποίηση της κληρονομιας Μαλινάκη για το νοσοκομείο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Αντώνης Μπαλωμενάκης σχετικά με το ζήτημα της αξιοποίησης της κληρονομίας Μαλινάκη για το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, με την οποία θα προχωρήσει η κατασκευή της νέας πτέρυγας στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μπαλωμενάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η λύση που δόθηκε για την προώθηση της αξιοποίησης της κληρονομίας Μαλινάκη είναι ένα καλό δείγμα του, ότι όταν η δημόσια διοίκηση αντιμετωπίζει τα περίπλοκα ζητήματα της καθημερινοτητας με τόλμη, πρακτικό πνεύμα, στα πλαίσια της νομοθεσίας, αλλα κυρίως με πολιτική βούληση προώθησης τους, λύσεις υπάρχουν και είναι απλές.

Με την προωθούμενη λύση το έργο της κατασκευής νέας πτέρυγας θα επιταχυνθεί κατά πολύ. Πράγμα που θα ανοίξει το δρόμο για τη συνολική αξιοποίησή της περιουσίας, πάντοτε στο πνεύμα του διαθέτη.

Επισημαίνω την ευτυχή κατάληξη, που είναι προιόν υπεύθυνης και επίμονης δουλειας των μελών της επιτροπής διαχείρησης του κληροδοτήματος και της τεχνικής υπηρεσίας του νοσοκομείου ως εξαιρεση στο γενικό τοπίο της δημόσιας διοίκησης .

Στόχος εθνικής εμβέλειας θα πρέπει να είναι για όλους μας ένα τέτοιο επίπεδο αποτελεσματικής συνεργασίας να γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στη χώρα μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση