HomeHL-9Το Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στα Χανιά…είναι γεγονός!

Το Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” στα Χανιά…είναι γεγονός!

Παρουσία του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γεγονός αποτελεί πλέον για τα Χανιά το Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” μετά την τελετή ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, παρουσία του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, γνωστών καλλιτεχνών, τοπικών φορέων και πλήθους κόσμου.

mikis1

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο χώρο του Παλιού Τελωνείου Χανίων, τόσο μέσα στο κτίριο όσο και έξω από αυτό, όπου είχε τοποθετηθεί οθόνη προβολής, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη λαμπρή τελετή.

mikis5-1

Ο Μίκης Θεοδωράκης εμφανώς συγκινημένος πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια της πλάκας με το όνομα του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θέλει να μείνει στην ιστορία αυτού του τόπου ως μουσικός και επαναστάτης.

mikis7-1

 

mikis2-1

Η εκδήλωση επίσης περιελάμβανε μουσική συναυλία με τους Μαρία Φαραντούρη, Στέφανο Κορκολή, Σοφία Μανουσάκη και Ιωάννα Φόρτη, τους οποίους πλαισίωναν μουσικά η λαϊκή ορχήστρα “Μίκης Θεοδωράκης”, τα “Κίτρινα ποδήλατα” και το μουσικό σύνολο “Vamos”.

mikis6-1

Ωστόσο αύριο στις 11 το πρωί ο Μίκης Θεοδωράκης θα επισκεφθεί το πατρικό του σπίτι στον Γαλατά, όπου θα παρουσιαστεί το πρώτο κουαρτέτο του συνθέτη.

mikis4-1

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση