HomeΕΛΛΑΔΑΘεοδωράκης: Το αριστερός ή δεξιός είναι ταμπέλα, ο Τσίπρας αριστερός δήλωνε και αγκαλιάστηκε με την ακροδεξιά

Θεοδωράκης: Το αριστερός ή δεξιός είναι ταμπέλα, ο Τσίπρας αριστερός δήλωνε και αγκαλιάστηκε με την ακροδεξιά

Σε συνέντευξη του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αγωνίζομαι για τη νίκη και πιστεύω ότι θα κερδίσω, αλλά μπορώ να είμαι και στρατιώτης και στρατηγός» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος αρχηγός του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), ο κ. Θεοδωράκης ανέφερε ότι «το αριστερός ή δεξιός είναι μια ταμπέλα που τις περισσότερες φορές, δεν λέει από μόνη της τίποτα. Και ο κ. Τσίπρας αριστερός δήλωνε και αγκαλιάστηκε με την Ακροδεξιά».

«Ιδεολογία μου είναι το συμφέρον της χώρας» είπε ο ίδιος. Ερωτηθείς για την κεντροαριστερά και για το αν η ημερομηνία των εκλογών για τον νέο φορέα θα δυσκολέψει τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Κάποιοι θέλουν αντί για ανοιχτές εκλογές, μια σύγκρουση κομματικών μηχανισμών. Δεν δέχτηκαν την εξ΄αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία και στη συνέχεια απαίτησαν ο πρώτος γύρος των εκλογών να γίνει την ημέρα του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Αθήνα».

Ο ίδιος εκτίμησε δε, ότι ο νέος φορέας δεν είναι «μια πρόσθεση» αλλά ένας πολλαπλασιασμός που θα «παράγει ένα εντελώς νέο κόμμα». Πρόσθεσε, επίσης, ότι «όλο αυτό που έχει γίνει στη χώρα δεν σώζεται με έναν. Θα χρειαστούν πολλοί και ενωμένοι».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση