HomeHL-9Θα ζητήσουν εξηγήσεις για την καθυστέρηση ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου

Θα ζητήσουν εξηγήσεις για την καθυστέρηση ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου

Σύσκεψη στη Λότζια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύνταξη ενός κοινού κειμένου, που θα σταλεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και με το οποίο θα ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις και δεσμεύσεις από τον Υπουργό κ. Σταύρο Κοντονή για το πώς σκοπεύει να κινηθεί ώστε να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου, με δεδομένη την κυβερνητική δέσμευση για την κατασκευή του, αποφάσισαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στη Λότζια.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι βουλευτές Ηρακλείου, του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Σωκράτης Βαρδάκης, της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης,

f2

ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου Άρης Ροζάκης, το μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου και πρόεδρος της Επιτροπής Ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Νίκος Παπαδαντωνάκης, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Καναβάκη και Κώστας Βαρδαβάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μανώλης Περαντωνάκης.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τη μεγάλη και αδικαιολόγητη, όπως την χαρακτήρισε, καθυστέρηση που υπάρχει από πλευράς κυβέρνησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση