HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στο δήμο

Συγχαρητήρια της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στο δήμο

Για την ένταξη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “A2UFood”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την ένταξη του Δήμου Ηρακλείου στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα διαχείρισης οργανικών αποβλήτων, «A2UFood», η διοίκηση και τα μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου συγχαίρουν το Δήμο και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την δράση αυτή.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει: “Η συνεργασία του Δήμου με το ΤΕΙ Κρήτης και, ειδικότερα τον Καθ. κ. Θρασύβουλο Μανιό, στην προετοιμασία και κατάθεση της πρότασης για τη διαχείριση των τροφικών υπολειμμάτων αποτελεί απτό παράδειγμα των θετικών αποτελεσμάτων που μπορεί να έχει η σύμπραξη τοπικής κοινωνίας, τοπικής αυτοδιοίκησης και ακαδημαϊκών φορέων.

Η ένταξη της πόλης μας στο καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, θέτει το Ηράκλειο στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της αστικής αειφορίας σε ευρωπαϊκό, μάλιστα, επίπεδο.

Η ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης, η εξοικονόμηση και αποτελεσματική αξιοποίηση πόρων, η ορθή διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος της κοινωνίας είναι ζητήματα που κατέχουν εξέχουσα θέση στην ατζέντα της παράταξής μας.

Είναι απολύτως αναγκαίο να στραφούμε σε μια πιο οικολογική καθημερινότητα για την προστασία της υγείας των παιδιών μας και το οικολογικό μέλλον του τόπου μας, αλλά και του πλανήτη.

Για τον λόγο αυτό στηρίζουμε την πρωτοβουλία αυτή, η οποία συμβάλλει έμπρακτα, στην ενίσχυση και την ανάπτυξη του τόπου μας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Ηρακλειωτών”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση