HomeHL-GreeceΔολοφονία εφοριακού: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. πλάνα από κάμερα ασφαλείας

Δολοφονία εφοριακού: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. πλάνα από κάμερα ασφαλείας

Υποτίθεται ότι απεικονίζεται η 32χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας που ερευνά τις συνθήκες δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο,έχουν μπει και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα τέτοιο βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος στο οποίο διακρίνεται η σιλουέτα μιας γυναίκας.

Η εν λόγω νεαρή κοπέλα κατεβαίνει την οδό Τραλλέων μέχρι το φανάρι που διασταυρώνεται με την λεωφόρο Ηρακλείου. Εκεί στρίβει αριστερά και χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας ασφαλείας. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι πρόκειται για την άγρια δολοφονημένη 32χρονη εφοριακό. Το Β’ νεκροταφείο βρίσκεται κάτω από την λεωφόρο Ηρακλείου και η είσοδος είναι από Τραλλέων. Αν επρόκειτο να κατευθυνθεί στο νεκροταφείο το λογικό θα ήταν να συνεχίσει ευθεία διασχίζοντας την Ηρακλείου από την διάβαση πεζών και όχι να στρίψει αριστερά. Σε κάθε περίπτωση κάθε δυνατή πληροφορία που μπορεί να φανεί αξιοποιήσιμη από τις αρχές εξετάζεται με προσοχή από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

https://www.youtube.com/watch?v=wXXsMRV5LLY

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση