HomeHL-SportsΜηνιαία απαγόρευση εισόδου στον Τάκη Γκώνια…

Μηνιαία απαγόρευση εισόδου στον Τάκη Γκώνια…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρόστιμο 9.000 ευρώ στον Εργοτέλη

Και αφαίρεση τριών βαθμών (!) στον Ερμή Ζωνιανών για όσα είχαν γίνει στο μεταξύ τους φιλικό

Από τις εξέδρες θα κοουτσάρει τον Εργοτέλη ο Τάκης Γκώνιας για τον επόμενο ένα μήνα, αφού ο τεχνικός των Ηρακλειωτών τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου για το εν λόγω χρονικό διάστημα, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη  η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δέχθηκε την «καμπάνα» για το επεισόδιο που είχε με τον πρόεδρο του Ερμή Ζωνιανών Γιάννη Κάββαλο στο φιλικό ματς της 24ης Σεπτεμβρίου, ενώ θα πρέπει να καταβάλει και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Σημαντικό πρόστιμο 9.000 ευρώ θα πρέπει να πληρώσει και ο Εργοτέλης, ωστόσο πολύ πιο βαριά είναι η «καμπάνα» στον Ερμή Ζωνιανών, αφού τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!

Από την πλευρά τους, χαμηλότερα πρόστιμα καλούνται να καταβάλουν η Παναχαϊκή και η Προοδευτική.

Αναλυτικά: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

– Επέβαλε στον Εργοτέλη χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, στον Παναγιώτη Γκώνια χρηματική ποινή 2.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν μήνα, στον Ερμή Ζωνιανών χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για 2 αγωνιστικές και ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της Γ’ Εθνικής (παραβάσεις σε φιλικό αγώνα Εργοτέλης-Ερμής Ζωνιανών στις 24/9).

Διαφήμιση
Διαφήμιση