HomeΕΛΛΑΔΑΚατασχέθηκαν 163 κιλά ινδικής κάνναβης στην Ιόνια Οδό

Κατασχέθηκαν 163 κιλά ινδικής κάνναβης στην Ιόνια Οδό

Συνελήφθησαν τρία άτομα και αναζητείται μια 49χρονη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την διακίνηση 163 κιλών ινδικής κάνναβης, σταμάτησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, χθες το μεσημέρι στον κόμβο Κομποτίου. Παράλληλα προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, που φέρεται να εμπλέκονται σε εγκληματική ομάδα, η οποία ασχολείται με την εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, που οργανώθηκε στην Ιόνια Οδό χθες το μεσημέρι, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, έγινε έλεγχος σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος στον κόμβο Κομποτίου. Στους χώρους στου οχήματος, οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν 81 δέματα με ινδική κάνναβη, βάρους 163 κιλών περίπου.

Την ίδια ώρα, έγινε και η σύλληψη ακόμη δύο ατόμων ηλικίας 44 και 32 χρόνων, που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο, καθώς σύμφωνα με τους αστυνομικούς, λειτουργούσαν υποστηρικτικά ως προπομποί, κατά τη διακίνηση των ναρκωτικών. Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ενώ όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο με τα ναρκωτικά, που κατασχέθηκε, είναι ιδιοκτησίας μιας 49χρονης η οποία αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, με σκοπό την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση