HomeHL-9Κρήτη και Ρόδο προτίμησαν οι Σουηδοί το 2017

Κρήτη και Ρόδο προτίμησαν οι Σουηδοί το 2017

Σύμφωνα με στοιχεία του σουηδικού τουρ οπερέιτορ Apollo

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Kρήτη και Ρόδος ήταν οι προορισμοί διακοπών του σουηδού τουρ οπερέιτορ Apollo που είχαν το μεγαλύτερο αριθμό ταξιδιωτών κατά τη θερινή σεζόν του 2017, και ακολούθησαν η Κροατία, η Κως και η Μαγιόρκα.

Η Κρήτη είναι πρώτη επίσης στο ποσοστό αύξηση των ταξιδιωτών σε σχέση με πέρυσι, και ακολουθούν η Μαγιόρκα, η Κως, η Κύπρος και η Ζάκυνθος.

Τα 5 δημοφιλέστερα ξενοδοχεία για τους πελάτες του τουρ οπερέιτορ τη σεζόν του 2017 ήταν στη Ρόδο, την Κρήτη, τη Φουερτεβεντούρα και την Κω. Συγκεκριμένα, με σειρά δημοφιλίας, ήταν τα ακόλουθα…

1. Mythos Beach (Mondo Family) Ρόδος

2. Stellina Village Resort (Mondo Enjoy) Κρήτη

3. Playitas (Apollo Sports) Φουερτεβεντούρα

4. Kypriotis Maris (Mondo Family) Κως

5. Cavo Spada (Apollo Sports) Κρήτη

Σε συνολικές επιδόσεις για το 2017, ο τουρ οπερέιτορ τους μήνες Μάιος-Σεπτέμβριος 2017 είχε αύξηση 10% στον αριθμό ταξιδιωτών και αύξηση 18% στις πωλήσεις, σε ετήσια βάση.

Ισχυρή ζήτηση καταγράφηκε για τα ξενοδοχεία Apollo Mondo, καταγράφηκε υψηλή ικανοποίηση πελάτη ενώ επιτυχία είχε και η στόχευση σε εξειδικευμένο κοινό καθώς ακόμα και τα ξενοδοχεία Apollo Sports κατέγραψαν σταθερή ανοδική πορεία κρατήσεων.

Ο τουρ οπερέιτορ αποδίδει τα θετικά αποτελέσματα του καλοκαιριού στις ισχυρές προκρατήσεις για το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα τα διαθέσιμα ταξίδια για κρατήσεις τελευταίας στιγμής να είναι λιγότερα από το 2016. Έτσι οι τιμές παρέμειναν σε σχετικά υψηλά επίπεδα για τη σεζόν.

Όσον αφορά τις χειμερινές κρατήσεις οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, καταγράφει ισχυρή αύξηση της ζήτησης για Ντουμπάι, με 66% περισσότερους ταξιδιώτες σε σχέση με την αντίστοιχη χειμερινή περίοδο του 2016 (Οκτώβριος-Απρίλιος).

Έχουν ξεκινήσει μάλιστα και οι κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2018, με 27% περισσότερους επιβάτες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση