HomeHL-SportsΤάκης Λεμονής: «Είναι καλύτερο για εμάς να συνεχίσουμε στο Europa League»

Τάκης Λεμονής: «Είναι καλύτερο για εμάς να συνεχίσουμε στο Europa League»

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένος από την εικόνα και κυρίως από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων πως είναι καλύτερο για την ομάδα του να συνεχίσει στο Europa League.

«Μετά τα γκολ, δεν είχαμε το κουράγιο και τη διάθεση να πιέσουμε περισσότερο, έχουμε μπροστά μας και ένα ματς σε τρεις μέρες. Κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια από πλευράς τακτικής, γενικά η εικόνα μας απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, πρέπει πάντα να συνυπολογίζουμε και τον αντίπαλο, θεωρώ πως ήταν γενικά καλή.

Από το ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου πως θα βρουν και μια και δυο καλές ευκαιρίες, να κάνουν κάτι καλό, ήθελα να ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο, δεν χρειάζεται να ανοιχτείς ιδιαίτερα ακόμη και αν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα.

Είδαμε πως βγήκαν οι φάσεις, έχουν καταπληκτικούς παίκτες, γρήγορους, κάναμε καλή προσπάθεια, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Νομίζω εμείς έχουμε τριάδα αγώνων, δυο στην έδρα μας και ένα εκτός, θα πρέπει να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε αυτές τις αγωνιστικές, το καλύτερο για εμάς θεωρώ πως είναι να συνεχίσουμε στο Europa…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση