HomeΚΡΗΤΗΞεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Δ. Πλατανιά

Ξεκίνησε το Κοινωνικό Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Δ. Πλατανιά

11μαθητές θα λάβουν δωρεάν μαθήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πλατανιά με τη συνεργασία του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων υλοποιούν το θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών.

Για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018, ο αριθμός των ωφελούμενων μαθητών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πλατανιά θα ανέλθει σε 11 μαθητές. Για τη φετινή λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και την έναρξη των μαθημάτων αναφέρθηκαν την Τετάρτη 18/10, σε συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πλατανιά, ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” Ν. Χανίων κ. Χρήστος Σωτηρόπουλος.

Για την αναγκαιότητα και τα οφέλη υλοποίησης της συγκεκριμένης δράσης, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία τον Σύλλογο Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών “Palso” για την αγαστή συνεργασία του τονίζοντας πως «είναι σημαντικό ότι τον θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο Δήμο μας, τον αγκάλιασαν ευθύς εξαρχής οι Καθηγητές Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών, αντιλαμβανόμενοι πλήρως σε ποια εποχή ζούμε και σε ποιες οικονομικές συνθήκες διαβιώνουν πολλοί συμπολίτες μας σήμερα και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε έναν προς έναν, που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια μας αυτή, δείχνοντας έτσι το πρόσωπο της αλληλεγγύης και των ίσων ευκαιριών στις μικρές μας κοινωνίες».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καθηγητών – Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών Ν. Χανίων Χρήστος Σωτηρόπουλος επεσήμανε πως «για δεύτερη συνεχή χρονιά μπορέσαμε να υποστηρίξουμε τη λειτουργία του θεσμού του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στον Δήμο Πλατανιά. Έτσι τοποθετήσαμε 10 μαθητές στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Palso που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου ενώ εκκρεμεί η κάλυψη μίας ακόμα θέσης από αναπλήρωση».

«Παρά την κρίση που έχει χτυπήσει και τον δικό μας κλάδο και έχει φέρει τις επιχειρήσεις -Κέντρα Ξένων Γλωσσών- στα όρια της αντοχής τους, αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε» κατέληξε.

Τέλος, σημειώνεται ότι τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών που προσέφεραν θέσεις στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πλατανιά – και τα οποία ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης – ευχαριστεί θερμά, είναι: Δασκαλάκη Ιωάννα, Κορακάκη Μαρία, Μπλαζουδάκης Γεώργιος, Γιακουμάκη Άννα, Πρωϊμάκη Άννα και Μαραγκουδάκη Κωνσταντίνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση