HomeΕΛΛΑΔΑΣε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 47χρονης στη Θεσσαλονίκη

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 47χρονης στη Θεσσαλονίκη

Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς της Βάιας Οικονόμου καθώς η 47χρονη καθηγήτρια μαθηματικών από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αγνοείται για 13η μέρα. Τα ίχνη της χάθηκαν την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Την ημέρα της εξαφάνισης, η Βάια Οικονόμου μίλησε τηλεφωνικά το πρωί με την αδελφή της και αργά το απόγευμα με τη μητέρα της. Η ίδια, το τελευταίο διάστημα ήταν ιδιαίτερα πιεσμένη ψυχολογικά εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης με τον εν διαστάσει σύζυγο της, που ασκεί την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης κόρης τους.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου επρόκειτο να συναντηθεί με την κόρη της στην Χαλκιδική αλλά δεν πήγε στο ραντεβού τους. Οι συγγενείς της θεωρούν πως δεν υπήρχε περίπτωση να έλειπε από αυτή τη συνάντηση και φοβούνται για το χειρότερο.

Η 47χρονη δεν ήρθε σε επαφή ούτε με τους μαθητές της στους οποίους παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα. Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητα της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, όπως και το αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο σπίτι. Το μόνο που φαίνεται να πήρε μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ έχουν κληθεί εκ νέου για συμπληρωματικές καταθέσεις συγγενικά της πρόσωπα. Ήδη έχει ζητηθεί άρση απορρήτου επικοινωνιών και στα τηλέφωνα του συζύγου και έχει ληφθεί και το αυτοκίνητό του για έρευνα.

Ο θείος της καθηγήτριας ανέφερε στην τηλεόραση του Star πως δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της. Παράλληλα, τόνισε πως αποκλείει την πιθανότητα να έκανε η ίδια κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως το 2014 είχε προσπαθήσει να κάνει δεύτερο παιδί, με εξωσωματική, γιατί της το ζητούσε η κόρη της.

Γειτόνισσα της 47χρονης αγνοούμενης, αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης, μία μέρα πριν την εξαφάνιση της γυναίκας, βρέθηκε στη γειτονιά ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Η 47χρονη μαθηματικός έχει αποκτήσει μία εξάχρονη κόρη. Οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγό της ήταν οι λόγοι που σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν, της είχαν δημιουργήσει ψυχολογική πίεση. Συγγενείς υποστηρίζουν πως η ανησυχία τους είναι μεγάλη διότι η Βάια Οικονόμου έχει παθολογική αδυναμία στην κόρη της και ποτέ δεν θα επέλεγε να περάσει τόσες μέρες μακριά της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση