Ακόμη ένα κρούσμα άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο Ρέθυμνο, αυτή τη φορά ωστόσο με κίνητρο τη ληστεία. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή σε χωριό του Δυτικού Ρεθύμνου όταν κάποιος άγνωστος έκοψε τον δρόμο σε ένα ΙΧ που κινούνταν στο επαρχικό οδικό δίκτυο.

Ο οδηγός ανύποπτος κατέβηκε από το όχημα για να δει τί συνέβαινε και τότε δέχθηκε αιφνιδιαστική άγρια επίθεση από τον άγνωστο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με το goodnet.gr τον χτυπούσε αρχικά με ένα μπαστούνι και στη συνέχεια με τον πυροσβεστήρα του αυτοκινήτου του!

Κατόπιν, ο δράστης της επίθεσης άρπαξε από το θύμα το κινητό του τηλέφωνο και το ποσό των 250 ευρώ που είχε πάνω του και έσπευσε να εξαφανιστεί. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και στη κατήγγειλε στις αρχές το περιστατικό. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου ο οποίος του άσκησε δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και ληστεία. Στη συνέχεια ο συλληφθείς πέρασε και την πόρτα του ανακριτή για την απολογία του, ωστόσο αναμένεται απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για να αποφασιστεί η προφυλάκισή του ή μη δεδομένου ότι υπήρξε διαφωνία μεταξύ των δικαστικών λειτουργών.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση