HomeHL-SportsΑναζητά ένα θαύμα στη Βαρκελώνη

Αναζητά ένα θαύμα στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην ιστορία του την Μπαρτσελόνα και αναζητά ένα θαύμα μέσα στο «Καμπ Νου» (21:45, ΕΡΤ1 & COSMOTESPORT2)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Eνα ματς με ιδιαιτερότητες καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός, αφού θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Μπαρτσελόνα στην ευρωπαϊκή του ιστορία, ενώ θα βρει και για πρώτη φορά ως αντίπαλό του τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η Μπαρτσελόνα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι δεν έχει να χάσει τίποτα και θέλει να συνεχίσει με μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη απέναντι στη Γιουβέντους στην Ιταλία πριν από 15 μέρες.

Ο Τάκης Λεμονής αναμένεται να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με σύστημα 4-3-3 δίνοντας μεγάλο βάρος στο ανασταλτικό παιχνίδι προκειμένου να περιορίσει τα επιθετικά ατού της Μπαρτσελόνα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Προτό με την τετράδα της άμυνάς του να αποτελείται από τους Κούτρη (αριστερά), Ελαμπντελαουί (δεξιά) και Μποτία-Νικολάου (στόπερ). Στη μεσαία γαμμή την τριάδα αποτελούν οι Ζντιέλαρ, Ρομαό, Ζιλέ και πιο μπροστά τους στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Καρσελά (αριστερά), Ανδρούτσος (δεξιά) και Οτζίτζα (κορυφή).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ένγκελς, Φορτούνης, Μάριν, Πάρντο, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς ενώ εκτός βρίσκονται οι Εμενίκε, Σεμπά και Μπεν.

Από την άλλη πλευρά ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παίξει με 4-4-2 με τον Τερστέγκεν κάτω από τα δοκάρια, τον Ντινιέ στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον Σεμέδο στο δεξί και στα στόπερ τους Πικέ, Ουμιτί. Σε ρόλο αμυντικών χαφ οι Μπουσκέτς, Αντρέ Γκόμες, στις δύο πτέρυγες οι Ινιέστα (αριστερά), Ράκιτς (δεξιά) και μπροστά οι Σουάρες, Μέσι.

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα βρίσκονται οι Σίλεσεν, Σέρχι, Σουάρεθ, Μασεράνο, Παουλίνιο, Ντελοφέου, Αλκαρέθ ενώ απουσιάζουν οι Άλμπα, Αρντά, Ντεμπελέ και Ραφίνια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση