HomeΚΡΗΤΗΚυκλοφοριακές αλλαγές λόγω έργων

Κυκλοφοριακές αλλαγές λόγω έργων

Στον κόμβο του Καστελίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ισχύ τίθενται από αύριο Τετάρτη 18 Οκτωβρίου αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο του Καστελίου λόγω των εκτελούμενων έργων. Οι αλλαγές αυτές θα διαρκέσουν έναν περίπου μήνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν είναι οι ακόλουθες:

  • Η έξοδος του ΒΟΑΚ από Άγιο Νικόλαο προς Καστέλι – Χερσόνησο θα κλείσει. Τα οχήματα που κατευθύνονται από Άγιο Νικόλαο προς Καστέλι, Χερσόνησο, Γούβερ, Γούρνες, Κοκκίνι Χάνι θα βγαίνουν από τον ΒΟΑΚ στον κυκλικό κόμβο της Σταλίδας με κατεύθυνση προς Σταλίδα και από εκεί μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού θα κατευθύνονται προς τον προορισμό τους.
  • Η είσοδος στον ΒΟΑΚ από κόμβο Καστελίου με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο θα κλείσει. Τα οχήματα που κατευθύνονται από Καστέλι και Χερσόνησο προς Ηράκλειο μέσω ΒΟΑΚ, θα ακολουθήσουν την επαρχιακή οδό Καστελίου – Χερσονήσου μέχρι τη διασταύρωση με την Παλαιά Εθνική Οδό και μέσω αυτής θα κατευθυνθούν προς τον προορισμό τους.
  • Οι κατευθύνσεις από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο και αντίστροφα, καθώς και η είσοδος στον ΒΟΑΚ με κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο, θα λειτουργούν κανονικά.
Διαφήμιση
Διαφήμιση