Μία περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού ερευνούν οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου μετά την καταγγελία ενός 30χρονου, ο οποίος δέχθηκε άγρια χτυπήματα από τρεις νεαρούς τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το θύμα,ο οποίος μένει μόνιμα στην πόλη του Ρεθύμνου μετά τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, οι τρεις άνδρες επιτέθηκαν για άγνωστους λόγους μέχρι τώρα, τόσο στον ίδιο όσο και σε έναν 35χρονο φίλο του, που φιλοξενούσε, καθώς περπατούσαν στο δρόμο.

Οι δράστες επιτέθηκαν στους δύο άνδρες και άρχισαν να τους χτυπούν με μένος σε όλο τους το σώμα.

Ο 35χρονος κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο 30χρονος έπεσε στο έδαφος βαριά χτυπημένος, ανήμπορος να μετακινηθεί.

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τη φασαρία, πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, με αποτέλεσμα οι δράστες φοβούμενοι, μήπως γίνουν αντιληπτοί από κάποιον, να τραπούν σε φυγή.

Λίγο αργότερα ο 35χρονος, που είχε φύγει από το σημείο, επέστρεψε για να αναζητήσει το φίλο του και τον είδε να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, αλλά κυρίως στο κεφάλι.

Μετά την καταγγελία, οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου εντόπισαν δύο άνδρες, που φέρονται να είναι οι δράστες του ξυλοδαρμού.

Οι ίδιοι, αν και αναγνωρίστηκαν από τα θύματα, αρνούνται κάθε συμμετοχή στο περιστατικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση