HomeHL-9Δίκης συνέχεια για το διπλό φονικό που συντάραξε ολόκληρη την Κρήτη

Δίκης συνέχεια για το διπλό φονικό που συντάραξε ολόκληρη την Κρήτη

Συνεχίζεται με την κατάθεση μαρτύρων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται η δίκη για το διπλό φονικό που συντάραξε ολόκληρη την Κρήτη τον Ιούνιο του 2012 στον Προφήτη Ηλία μεθαύριο Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Η δίκη που ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες κάτω από δρακόντεια αστυνομικά μέτρα, μετά τις καταθέσεις του πατέρα του αδικοχαμένου Πρίαμου Ξυδάκη, της χήρας του και της κόρης του δεύτερου θύματος , του 64χρονου Μανόλη Σταυρουλάκη, πρόκειται να συνεχιστεί με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.

Κατά την έναρξη της τελευταίας ακροαματικής διαδικασίας, πρώτος κατέθεσε ο πατέρας του 34χρονου Πρίαμου, Γιάννης Ξυδάκης, κάνοντας λόγο για έναν εξαίρετο άνθρωπο, αγαπητό σε όλο τον κόσμο.

Η κατάθεση του διήρκησε αρκετές ώρες, ενώ υπήρξαν και στιγμές έντασης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης, καθώς ο τραγικός πατέρας περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου όλα τα γεγονότα το μοιραίο βράδυ του διπλού φονικού.

Μάλιστα επεσήμανε ότι ο γιος του ήταν κατά τη βίας και της οπλοφορίας, γι’ αυτό και όταν πήγε εκείνο το βράδυ στο κατάστημα του κατηγορουμένου, δεν οπλοφορούσε.

Ακολούθησε η κατάθεση της χήρας του Πρίαμου Ξυδάκη, η οποία εμφανώς συγκινημένη περιέγραψε το σύζυγο της, αναφέροντας ότι επρόκειτο για υπόδειγμα συζύγου και πατέρα.

Στη συνέχεια κατέθεσε και η κόρη του 64χρονου Μανόλη Σταυρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι και αυτή τη φορά στο εδώλιο κάθεται ο βασικός κατηγορούμενος της διπλής ανθρωποκτονίας, ο 57χρονος σήμερα κρεοπώλης που εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης. Μαζί του δικάζεται και ο αδελφός του ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τον Γιάννη Ξυδάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση