HomeHL-9Βαρδάκης: «Συγχαρητήρια στο ΙΤΕ για την έρευνα που αναπτύσσει»

Βαρδάκης: «Συγχαρητήρια στο ΙΤΕ για την έρευνα που αναπτύσσει»

11η Επιστημονική Διημερίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εκδήλωση του Ι.Τ.Ε. με αφορμή την «11η Επιστημονική Διημερίδα», παρευρέθη ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την έκθεση με τα επιτεύγματα του Ιδρύματος και να ακούσει τους Διευθυντές των Ινστιτούτων για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Με αφορμή την Διημερίδα του Ι.Τ.Ε. ο κ. Βαρδάκης δήλωσε:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον τόπο μας η λειτουργία ενός σημαντικού ερευνητικού και τεχνολογικού ιδρύματος όπως είναι το Ι.Τ.Ε., το οποίο διακρίνεται συνεχώς για τα επιτεύγματά του σε διεθνές επίπεδο, συμβάλλοντας στην παραγωγή καινοτομίας κάτι που είναι απαραίτητο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου.

Το Ι.Τ.Ε. δεν αποτελεί απλά ένα ερευνητικό κέντρο, με τους Έλληνες και διεθνείς ερευνητές να βρίσκονται πίσω από πάγκους εργαστηρίων και κλειστές πόρτες. Το Ι.Τ.Ε. ανοίγει τις πόρτες του, τόσο στη «Βραδιά Ερευνητή» που προηγήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, όσο και το τριήμερο αυτό, στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, με την έκθεση μερικών επιτευγμάτων των ερευνητών του, δείχνοντας την εξωστρέφεια του Ιδρύματος και την επιδίωξη να μάθει και ο απλός κόσμος το έργο που επιτελεί.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση