HomeΕΛΛΑΔΑΓεννηματά: Η παρέμβαση Σημίτη αποτελεί στήριξη των επιλογών για τον νέο φορέα

Γεννηματά: Η παρέμβαση Σημίτη αποτελεί στήριξη των επιλογών για τον νέο φορέα

Ομιλία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η παρέμβαση του Κώστα Σημίτη αποτελεί σταθερή στήριξη της προσπάθειας μας για την ενότητα, τη διεύρυνση και την ανανέωση του χώρου μας» σχολίασε η κυρία Γεννηματά την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού και προσέθεσε:

«Δικαιώνει την βαθειά μας πίστη μας ότι η μαζική συμμετοχή των πολιτών για τη εκλογή του επικεφαλής, αποτελεί την εγγύηση και την προωθητική δύναμη για την επιτυχία του εγχειρήματος, τη δημιουργία του νέου, μεγάλου και ενιαίου φορέα της δημοκρατικής προοδευτικής Παράταξης».

«Το 2015 ανέλαβα την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία και τότε πολλοί αμφισβητούσαν ότι θα μπούμε στη Βουλή, πίστευαν ότι έσβησε ο χώρος, έκλεισε ο ιστορικός μας κύκλος» επισήμανε.

«Και όμως είμαστε εδώ, είμαστε πιο δυνατοί!» συνέχισε, ενθουσιασμένη από την ανταπόκριση των πολιτών στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την εκλογή του προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

«Ναι η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική Παράταξη γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Η παρουσία σας, η φωνή σας, τα συνθήματά σας, τα χαμόγελά σας η στήριξή σας εδώ στην Καλλιθέα, είναι η εγγύηση της επιτυχίας μας» κατέληξε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση