HomeHL-SportsΕργοτέλης ΟΦΗ 0-2

Εργοτέλης ΟΦΗ 0-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο με τους κιτρινόμαυρους να έχουν τρία δοκάρια.

 

Ασταμάτητος είναι ο ΟΦΗ σε ό,τι αφορά τα φιλικά του παιχνίδια και το Σάββατο  κέρδισε με 2-0 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, άγγιξαν πρώτοι το γκολ, με τον Ροβίθη να σημαδεύει το δοκάρι με σουτ στο 12′.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία στο 16′ με το πλασέ του Χαντί και με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 34′ ο ίδιος παίκτης σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, παράβαση που κέρδισε ο Ορτέγκα σε ανατροπή του από τον Μαζουλουξή.

Ο Εργοτέλης είχε και δεύτερο δοκάρι, στο 42′ και με τον Μπουρσέλη να σημαδεύει το οριζόντιο με πλασέ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Όγκμποε στο 78′ με προβολή ύστερα από σέντρα του Παπατόλιου και γύρισμα του Μάνου.

Δοκάρι για τον ΟΦΗ είχε και ο Λεάλ στο 90′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και την μπάλα να χτυπά στη συμβολή των δοκών.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Μπουτσάκης (75′ Κάιπερς), Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (60′ Εφορτ), Σταματάκος, Ροβίθης (82′ Μάνος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος (54′ Οικονόμου, 84′ Πλευράκης), Ορτέγκα (54′ Όγκμποε), Κουσκουνάς (54′ Μάνος), Χαντί (54′ Κουτσιανικούλης), Μάρτος (54′ Λεάλ), Παπαστεριανός (54′ Πουρτουλίδης), Κομεσίδης (54′ Σιώπης), Κοιλιάρας (54′ Παπατόλιος), Ζιαμπάρης (64′ Ρούσσος), Ποτουρίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση