HomeHL-SportsΠΑΣ Γιάννινα Πλατανιάς 3-1

ΠΑΣ Γιάννινα Πλατανιάς 3-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε άνετα το τρίποντο στο παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0, κατάφερε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί με 3-1, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Γκρζέλτσακ, με τον Κόντε να απαντά πέντε λεπτά αργότερα. Ο Τζημόπουλος στο 36′ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Πετράκη, ενώ ο Χαλκιαδάκης στο 39′ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ντικαμονά στο 86ο λεπτό.

Ο Πλατανιάς αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με μακρινό σουτ του Γκρζέλτσακ, όμως η απάντηση του «Άγιαξ» ήταν άμεση, καθώς στο 12΄ ο Κόντε (που νωρίτερα είχε χάσει καλή ευκαιρία με άστοχη κεφαλιά) κατάφερε από πλάγια θέση να «νικήσει» τον Κοκκαλά και να ισοφαρίσει.

Σταδιακά ο ΠΑΣ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 36΄ «πήρε κεφάλι» στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Τζημόπουλου από κόρνερ του Ναδάλες.

Τρία λεπτά αργότερα, από βαθιά μπαλιά του Ναδάλες, ο Χαλκιαδάκης έκανε εξαιρετικό κοντρόλ και σούταρε στην κίνηση, «γράφοντας» το 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο ικανοί να ανατρέψουν την κατάσταση και ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε εύκολα τη νίκη, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες με τον Γιάκο και τον Ναδάλες να αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ. Ο Πλατανιάς τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντικαμονά (86΄) που χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης):
 Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (73΄ Μανθάτης), Κόντε, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (65΄ Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (81΄ Σολτάνι)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντικαμονά, Στάθης, Βάντερσον, Γκρζέλτσακ, Πριντέτα (70΄ Κοροβέσης), Ενσικουλού, Ντεβέσα (80΄ Στόιτσεφ), Δημούτσος (73΄ Πατράλης)

Διαφήμιση
Διαφήμιση