HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η εκδήλωση για την όραση

Επιτυχημένη η εκδήλωση για την όραση

Από την Λέσχη Lions Κνωσός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη η διευρημένη Ολομέλεια της Λέσχης Lions Κνωσός στο ξενοδοχείο Αστόρια με αρκετούς προσκεκλημένους.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την όραση,που γιορτάζεται εφέτος στις 12-10-2017, επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο καθηγητής της Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πρόεδρος της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κρήτης,  Ευστάθιος Δετοράκης , ο οποίος στην ομιλία του ανέπτυξε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα «Οφθαλμικοί και περιοφθαλμικοί όγκοι:μια δυνητική απειλή για την όραση και τη ζωή».

Σημαντικό γεγονός της βραδιάς ήταν η εισδοχή της κας Γεωργίας Σοβωλάκη ως νέο μέλος της Λέσχης Lions Κνωσός. Την τελετή εισδοχής πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Ζώνης Ι & Συντονιστής GST Π.Θ. 117 2017-2018.Μετά την ολοκλήρωση της τελετής, τα μέλη της Λέσχης την καλωσόρισαν με ιδιαίτερα θερμό τρόπο.

Η Λέσχη Lions Κνωσός ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή κο Ευστάθιο Δετοράκη για την τόσο ενδιαφέρουσα ομιλία του και όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

114

Διαφήμιση
Διαφήμιση