HomeHL-9Στο πλευρό του συναδέλφου τους που τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας

Στο πλευρό του συναδέλφου τους που τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό του συναδέλφου τους που τραυματίστηκε εν ώρα υπηρεσίας σε περιστατικό στο οποίο είχε κληθεί στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων τις προηγούμενες ημέρες στέκονται τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση, που εξέδωσαν, επισημαίνουν:

“Η Ένωσή μας, για άλλη μία φορά, εκφράζει την αγανάκτησή της μετά από έναν ακόμη τραυματισμό αστυνομικού εν ώρα Υπηρεσίας. Ξημερώματα της Πέμπτης 11-10-2017 παράνομος οδηγός μοτοσυκλέτας, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, εμβόλισε αστυνομικό της Αμέσου Δράσεως Ηρακλείου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συναδέλφου ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στα χιλιάδες περιστατικά τραυματισμού αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας και αποτελεί ένα ακόμα ράπισμα στην υποκρισία και στα κροκοδείλια δάκρυα, πολιτικών προσώπων, κάθε φορά που συμμετέχουν σε εκδηλώσεις μνήμης των Ηρώων του Σώματος ή το χειρότερο, στα μνημόσυνα και στις κηδείες των πεσόντων στο βωμό του καθήκοντος, την ώρα που προκλητικά αναβάλλουν , την κατά τα λεγόμενά τους δίκαιη, νομοθετική διάταξη για την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας στη Βουλή, προκειμένου Κυβέρνηση και Πολιτικά Κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Πραγματικός εμπαιγμός σε ένα σώμα με 127 νεκρούς εν ώρα καθήκοντος από το 1984.

Η Ένωσή μας από τις πρώτες ώρες στάθηκε στο πλευρό του συναδέλφου και της οικογένειάς του, του μεταφέραμε τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση και ότι θα σταθούμε δίπλα του στηρίζοντάς τον ηθικά, οικονομικά και νομικά”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση