HomeHL-GreeceΤο συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού του γιου του Ζαφειρόπουλου

Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού του γιου του Ζαφειρόπουλου

«Θα σε αγαπάω πάντα!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονιστικό είναι το «αντίο» που απευθύνει στον δολοφονημένο πατέρα του ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσω του προφίλ του στο facebook. «Θα σε αγαπάω πάντα» είναι τα λόγια του, που σπάνε καρδιές, από έναν άνθρωπο που έχασε τόσο απροσδόκητα και άδικα ένα από τα πιο κοντινά του πρόσωπα.

Στο πολύ προσωπικό του μήνυμα, ο 23χρονος Νώντας Ζαφειρόπουλος ευχαριστεί όσους του συμπαρίστανται και αναφέρει δυο λόγια για τον πατέρα του, επισημαίνοντας πως πάντα του έλεγε:«Αν κάνεις τη δουλειά σου αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα». «Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία», συμπληρώνει εκείνος αμέσως μετά και καταλήγει με ένα σπαρακτικό αντίο: «Καλό παράδεισο πατέρα μου! Θα σε αγαπάω πάντα!»

zafeiropoulos-nontas-facebook

Ολόκληρο το μήνυμα του Νώντα Ζαφειρόπουλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω για τα συλληπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω… χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημα του γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του.

Καλό παράδεισο πατέρα μου !! Θα σε αγαπάω πάντα !!»

Ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Νώντας

nontas-zafeiropoulos

Σοκ στην οικογένεια Ζαφειρόπουλου: «Δολοφόνησαν έναν πατέρα που έκανε τη δουλειά του»

Η χθεσινή νύχτα δεν είχε αυγή για την οικογένεια του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στον οποίο έμελλε να μην επιστρέψει ποτέ στο σπίτι του, εκεί όπου τον περίμεναν οι δικοί του άνθρωποι. Πολύ δύσκολο και το πρωινό της Παρασκευής όπως αποτυπώνεται στη φωτογραφία του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του αδερφού του αδικοχαμένου δικηγόρου που επισκέφθηκε το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου χωρίς να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους.

3392436

Το σοκ ειδικά για την σύζυγο και τα δύο παιδιά του γνωστού δικηγόρου ήταν τεράστιο, από τη στιγμή που ειδοποιήθηκαν για τη δολοφονία του και έσπευσαν στο γραφείο του, επί της οδού στην οδό Ασκληπιού.

Κρατώντας το κεφάλι της και με το βλέμμα της χαμένο στο κενό έφτασε στο σημείο η χαροκαμένη γυναίκα, ανήμπορη να συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι της.

Δεν ήταν η μόνη και πώς θα μπορούσε άλλωστε.

Συντετριμμένη και θεία του δολοφονημένου δικηγόρου κυρία Ντάνα Ζαφειροπούλου – Οικονομοπούλου που αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τον χαμό του αδερφό της. Με δήλωσή της αναφέρει: «Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του. Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια».

Συντετριμμένη η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Με σφιγμένη καρδιά συγγενείς του γνωστού δικηγόρου, συνάδελφοι του που πληροφορήθηκαν το γεγονός αλλά και απλοί άνθρωποι έσπευσαν στη οδό Ασκληπιού.

Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να προσφέρουν τίποτε εκτός από κάποια λόγια παρηγοριάς για έναν άνθρωπο που ήξεραν και εκτιμούσαν, για τον δικό τους Μιχάλη.

Μια γυναίκα στεκόταν ακίνητη με το κεφάλι σκυφτό για ώρα, μια άλλη έβαλε το χέρι της στο στόμα όταν έβγαλαν τη σορό του, ενώ τα μάτια όλων «έτρεχαν» για τον Μιχάλη που δεν θα ξαναδούν.

Τραγική φιγούρα ο γιος του, που αδυνατώντας πιθανότατα να πιστέψει ότι δεν θα αντικρίσει ξανά ζωντανό τον πατέρα του, ότι δεν θα του ξαναμιλήσει, άκουγε λόγια παρηγοριάς από συγγενείς και ξέσπαγε σε κλάματα.

Ο γιος του δεν μπορεί να πιστέψει ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας του

Η κόρη του βυθιζόταν σε αγκαλιές γνωστών και φίλων, που της μιλούσαν προσπαθώντας να της δώσουν κουράγιο, να την κάνουν να αισθανθεί ότι είναι όλοι τους εκεί.

Η κόρη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και ο αδελφός του, Γρηγόρης

korh-zafeiropoulou

Ο αδερφός του Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος προσπαθούσε να είναι όσο πιο ψύχραιμος μπορούσε, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν την δεδομένη στιγμή.

Το χθεσινό βράδυ στην κατοικία του γνωστού δικηγόρου στα Νότια προάστια το κλίμα ασήκωτο από την ανείπωτη θλίψη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλέφωνα σταμάτησαν να χτυπάνε μετά τη μία τα μεσάνυχτα.

Ήταν κλήσεις που εξέφραζαν το κύμα αγάπης και συμπαράστασης για την  εν ψυχρώ εκτέλεση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μέσα στο γραφείο του από δύο άγνωστους δράστες που έφυγαν αφήνοντάς τον νεκρό με μια σφαίρα στο στήθος.

Protothema.gr         

Διαφήμιση
Διαφήμιση