HomeHL-SportsΛεωνίδας Λεουτσάκος: «Μπορεί να ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της Επιτροπής…»

Λεωνίδας Λεουτσάκος: «Μπορεί να ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της Επιτροπής…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θα γίνει Δ.Σ. στην Ένωση Β’ Εθνικής την επόμενη εβδομάδα για το θέμα της έναρξης του πρωταθλήματος

Η πιθανή καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής έχει φέρει τις ομάδες στα όριά τους και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν έκρυψε ότι υπάρχει η σκέψη να γίνει η σέντρα, έστω και χωρίς την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής, μιλώντας την Πέμπτη  στο Υellow Radio, είπε αρχικά: «Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η Επιτροπή, τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται; Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε, ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής.

Πήρα εχθές στην Επιτροπή και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος, μόνο ένας υπάλληλος, περιμένουμε να λάβει μέτρα ο υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο εδώ η λίγκα και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα μας “κρεμάνε” με αυτόν τον τρόπο, είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον “ωμό” εκβιασμό. Εγώ ήρθα γιατί ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος».

Ενώ πρόσθεσε ότι είτε την προσεχή Τρίτη  είτε την Τετάρτη  θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο για να αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα.

«Τρίτη η Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες, περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε.

Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το… κλείσουμε το μαγαζί». Φτάνει άλλο να μας “πυροβολάνε” συνέχεια», είπε ο Λ. Λεουτσάκος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση