HomeHL-9Φιναλίστ καλλιστείων πρέσβειρες του κρητικού τουρισμού

Φιναλίστ καλλιστείων πρέσβειρες του κρητικού τουρισμού

Ο τελικός του διαγωνισμού που τραβά το ενδιαφέρον των Πολωνών θα γίνει στη Μίλατο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Λασίθι βρίσκονται οι φιναλίστ διαγωνισμού καλλιστείων που διοργανώνει το μεγαλύτερο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο της Πολωνίας. Οι 15 υποψήφιες καλλονές επισκέφθηκαν την πόλη του Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον διαγωνισμό ομορφιάς που αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στην Πολωνία και με αφορμή εκδρομή που είχε διοργανωθεί από τον Δήμο Αγίου Νικολάου, έκαναν τον περίπλου της Σπιναλόγκας και είχε την ευκαιρία να επισκεφθούν παραλίες της περιοχής.

Σύμφωνα με το anatolh.com ο τελικός του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Radisson Blu Beach Resort», στη Μίλατο.

Μάλιστα τον ερχόμενο μήνα θα προβληθεί από το ίδιο πολωνικό δίκτυο εκπομπή με lifestyle περιεχόμενο που θα αποτυπώνει στιγμιότυπα από την παραμονή των φιναλίστ στην Ανατολική Κρήτη.

Το γεγονός αυτό θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την τουριστική προβολή του νησιού, καθώς η αγορά της Πολωνίας δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για τους κρητικούς προορισμούς κατά τη θερινή περίοδο.

https://www.youtube.com/watch?v=yIlqlHmWjJQ

Διαφήμιση
Διαφήμιση