HomeΕΛΛΑΔΑ«Δράκος» επιτέθηκε σε 14 γυναίκες στα Ιωάννινα – Η μία ανήλικη μαθήτρια

«Δράκος» επιτέθηκε σε 14 γυναίκες στα Ιωάννινα – Η μία ανήλικη μαθήτρια

Αστυνομικοί τον συνέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τέλος στην δράση ενός σάτυρου που είχε αναστατώσει τους τελευταίους μήνες την πόλη των Ιωαννίνων με αλλεπάλληλες επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, έβαλαν οι αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον συνέλαβαν το απόγευμα της Δευτέρας.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 14 επιθέσεις του νεαρού «δράκου», αλλά η προανάκριση συνεχίζεται καθώς εκτιμάται ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα. Ο 25χρονος Έλληνας εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και εκεί εξαπέλυε τις επιθέσεις του προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους. Ένα από τα θύματα ήταν μία ανήλικη μαθήτρια, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ζήτησαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων την άδεια να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 25χρονου, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλες γυναίκες στις οποίες επιχείρησε να ασελγήσει και εκείνες δεν το είχαν καταγγείλει. Στο μεταξύ, σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση