HomeHL-9Νέα αναβολή στη δίκη για την υπεξαίρεση του σεκιουριτά

Νέα αναβολή στη δίκη για την υπεξαίρεση του σεκιουριτά

Στις 21 Μαΐου 2018

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της υπεξαίρεσης-μαμούθ του υπαλλήλου εταιρείας σεκιούριτι, που επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Κρήτης.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 21 Μαΐου του 2018.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 47χρονος σήμερα σεκιουριτάς, αλλά και τρία ακόμη άτομα, που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της συνέργειας.

Ο 47χρονος υπάλληλος, ούτε λίγο ούτε πολύ κατάφερε, σταδιακά και με μεθοδευμένες κινήσεις, χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν, να αφαιρέσει τόσο από μηχανήματα αυτόματης ανάληψης, τα οποία τροφοδοτούσε η εταιρεία όσο και από το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ.

Η υπεξαίρεση-μαμούθ έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, όταν πλέον ο 46χρονος υπάλληλος είχε φύγει με τα χρήματα εκτός Κρήτης.

Όπως είχε ισχυριστεί τότε ο ίδιος, η απελπισία στην οποία είχε περιέλθει, τον οδήγησε στο να προχωρήσει σε μία τέτοια πράξη και να πάρει όλα αυτά τα χρήματα από την εταιρεία, στην οποία εργαζόταν για δέκα χρόνια.

Ο 47χρονος είχε επίσης υποστηρίξει ότι κύκλωμα τοκογλύφων τον απειλούσε ότι θα έκαναν κακό τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του και για να μην κινδυνεύσουν όλοι, έπρεπε να τους δώσει τα χρήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση