HomeHL-LifestyleΣτο αρχείο η υπόθεση για το τροχαίο Παντελίδη

Στο αρχείο η υπόθεση για το τροχαίο Παντελίδη

Τί αναφέρει η δικογραφία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αρχειοθέτηση της δικογραφίας που αφορά στο τροχαίο δυστύχημα στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, που κόστισε τη ζωή στον γνωστό καλλιτέχνη, Παντελή Παντελίδη, προχωρεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε για το θέμα.

H δικογραφία για το τροχαίο του λαοφιλούς καλλιτέχνη ξεκίνησε μετά από μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του εκλιπόντος καλλιτέχνη για τα  αδικήματα της ανθρωποκτονίας εξ αμέλειας και της ψευδορκίας, και ουσιαστικά στρεφόταν κατά των δύο γυναικών οι οποίες βρίσκονταν στο αυτοκίνητο μαζί του.

Το σημαντικό που φέρεται να προέκυψε από την έρευνα και από όλα τα στοιχεία, πραγματογνωμοσύνες κ.λπ., είναι πως ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν αυτός που οδηγούσε το μοιραίο όχημα.

Οι καταγγελίες δηλαδή πως οδηγός ήταν μία από τις γυναίκες που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο απορρίπτονται από την εισαγγελία. Πάντως πλέον υπάρχει προθεσμία 3 μηνών εντός της οποίας η οικογένεια Παντελίδη μπορεί να στραφεί κατά της διάταξης αρχειοθέτησης ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, οποίος μπορεί είτε να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, είτε να ζητήσει περαιτέρω έρευνα, ή ακόμα και ζητήσει την άσκηση ποινικών διώξεων.

Capital.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση