HomeHL-9Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι επτά για την υπόθεση Λεμπιδάκη

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι επτά για την υπόθεση Λεμπιδάκη

Σχεδόν είκοσι ώρες διήρκησαν οι απολογίες τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας διαδικασίας των απολογιών τους, οι επτά συλληφθέντες για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και βγήκαν από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου λίγο πριν τις 4.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από σχεδόν είκοσι ώρες απολογιών.

apologies-apagogeis-mosaiko-3

Ενώπιον του ανακριτή και οι επτά υποστήριξαν ότι δεν ήταν εκείνοι που οργάνωσαν εξ αρχής την απαγωγή του επιχειρηματία, αλλά ενεπλάκησαν στη συνέχεια.

apologies-apagogeis-mosaiko-4

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους πρώτους που απολογήθηκαν ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας αυτοκινήτων (οι εγκαταστάσεις της οποίας αποτελούσαν το τελευταίο κρησφύγετο των απαγωγέων), ο άνθρωπος που εκτελούσε χρέη φρουρού του 53χρονου επιχειρηματία και ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στο Ρέθυμνο (ο οποίος εξαρχής αρνείται κάθε συμμετοχή του στην υπόθεση).

Στη συνέχεια απολογήθηκαν ο 23χρονος αγρότης από τα Σφακιά και ο 46χρονος κτηνοτρόφος από το Ρέθυμνο, ενώ τέλος ενώπιον των ανακριτικών αρχών βρέθηκαν ο μεσίτης που ενέπλεξε στην υπόθεση την ανήλικη κόρη του και ο 45χρονος ακτιβιστής του Συλλόγου Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου.

apologies-apagogeis-mosaiko1

Διαφήμιση
Διαφήμιση