HomeΕΛΛΑΔΑΕντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεία με 790 δενδρύλλια!

Εντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεία με 790 δενδρύλλια!

Στη Βέροια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια αγροτική έκταση δίπλα στις όχθες του ποταμού Αξιού ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας μια τεράστια φυτεία από 790 δενδρύλλια κάνναβης και έστησαν καρτέρι περιμένοντας τον καλλιεργητή. Ο ηλικιωμένος δράστης είχε ήδη τρυγήσει 85 κιλά και 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Ο 65χρονος συνελήφθη μόλις εμφανίστηκε και συνέχισε την συγκομιδή στα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε. Τα εκατοντάδες χασισόδεντρα ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με την παραγωγή 35 κιλών κάνναβης που βρέθηκαν επί τόπου. Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν αρκετά για τον καλλιεργητή, καθώς στο αγρόκτημα της ιδιοκτησίας του κατασχέθηκαν άλλα 45 δενδρύλλια ύψους δυο ως 3,50 μέτρων!

Ο δράστης είχε συλλέξει και άλλες ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 50 κιλών και 800 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να κατασχεθούν από τα συνολικά 790 δενδρύλλια 85 κιλά και 800 γραμμάρια κάνναβης! Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης του απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση