Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η επιχείρηση για την διάσωση του 55χρονου κυνηγού – γνωστού επιχειρηματία από τα Χανιά – που υπέστη έμφραγμα την ώρα που βρισκόταν στα Λευκά Όρη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα στο νοσοκομείο των Χανίων χωρίς ωστόσο οι γιατροί να μπορέσουν να του προσφέρουν καμία απολύτως βοήθεια.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν ο 55χρονος επιχειρηματίας ανέβηκε στη θέση Πάχνες των Λευκών Όρεων μαζί με την παρέα για κυνήγι. Ωστόσο, κάποια στιγμή ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σωριάστηκε στο έδαφος με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Οι φίλοι του ενημέρωσαν τις αρχές με την πυροσβεστική να ξεκινά την επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Ωστόσο, το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο κυνηγός ήταν ιδιαίτερα δύσβατο και η πρόσβαση με τροχοφόρο ήταν αδύνατη. Οι πυροσβέστες έφτασαν αρχικά με τα δύο πυροσβεστικά οχήματα μέχρι κάποιο σημείο και στη συνέχεια κινήθηκαν πεζοί φτάνοντας στην παρέα των κυνηγών.

Το ζητούμενο τότε ήταν πως θα μεταφερθεί ο 55χρονος ασθενής στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιβάλλει τη νοσηλεία του. Για να  μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, οι αρχές ζήτησαν τη συνδρομή ελικοπτέρου ώστε ο επιχειρηματίας να μεταφερθεί με ασφάλεια στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το ελικόπτερο δεν μπορούσε να προσεγγίσει την περιοχή όπου ήταν ο 55χρονος κι έτσι οι πυροσβέστες τον μετέφεραν στην Ανώπολη όπου τον παρέλαβε το ελικόπτερο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς όμως, ο άτυχος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση