HomeHL-PsilaΕντυπωσίασαν τους περαστικούς Ιταλοί καλλιτέχνες δρόμου

Εντυπωσίασαν τους περαστικούς Ιταλοί καλλιτέχνες δρόμου

Στο κέντρο δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα …

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε σήμερα στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν τις καλές καιρικές συνθήκες και τη ραστώνη του σαββατοκύριακου για να κατέβουν στο σταυρό της πόλης και να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Παράλληλα, μεγάλος ήταν και ο αριθμός των αλλοδαπών επισκεπτών που βρίσκονταν στο ιστορικό κέντρο μαθαίνοντας από τους ξεναγούς τη μεσαιωνική ιστορία του Μεγάλου Κάστρου.

Αυτοί που εντυπωσίασαν ωστόσο και κέρδισαν ντόπιους και τουρίστες, ήταν καλλιτέχνες δρόμου από την Ιταλία, οι οποίοι παρουσίασαν μπροστά από τη Λότζια ένα καλά προετοιμασμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με επιρροές από την Commedia dell’ arte και γνωστά παραμύθια.

Η παρουσία τους ήταν μια ευχάριστα διαφορετική νότα στην καθημερινότητα, για τον λόγο αυτό μικροί και μεγάλοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον πειρασμό και να τους απολαύσουν τη στιγμή που έδιναν την παράστασή τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, φωτογραφικές μηχανές και κινητά πήραν … φωτιά με τους θεατές να καταγράφουν τους επαγγελματίες του είδους επί το έργον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση