HomeHL-9Επιτήδειοι άρπαξαν τη σύνταξη γέροντα μπροστά στα μάτια του!

Επιτήδειοι άρπαξαν τη σύνταξη γέροντα μπροστά στα μάτια του!

Τον άφησαν χωρίς χρήματα για ολόκληρο τον μήνα! - Δείτε video με τη μαρτυρία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με θρασύτατο τρόπο δύο άγνωστοι δράστες που υποδύονταν τους πλανόδιους πωλητές άφησαν χωρίς χρήματα για έναν ολόκληρο μήνα, ένα γέροντα στο Φουρνοφάραγγο του Δήμου Γόρτυνας, αφού κατάφεραν με ιδιαίτερη επιδεξιότητα να αρπάξουν το πορτοφόλι του μέσα από την τσέπη του παντελονιού του.

Σε απόγνωση ο ηλικιωμένος άνδρας μιλά στο cretapost για την περιπέτεια που έζησε νωρίτερα σήμερα το πρωί υπογραμμίζοντας ότι η απώλεια της σύνταξής του που είναι και το μοναδικό εισόδημα της οικογένειάς του θα του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης για όλο τον υπόλοιπο μήνα.

hlikiomenos-kloph-syntakshs2

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε το ίδιο το θύμα της κλοπής, οι δύο άγνωστοι έφτασαν στο σπίτι του με ένα αυτοκίνητο και υποδυόμενοι τους πωλητές λευκών ειδών, κατάφεραν να τον πείσουν να τους ανοίξει την πόρτα για να του δείξουν την πραμάτεια τους.

Ο ηλικιωμένος άνδρας μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στους δύο φορτικούς και επίμονους πωλητές ότι τα σεντόνια και τα είδη προικός που πουλούσαν δεν τον ενδιέφεραν και προκειμένου να απαλλαγεί από την παρουσία τους, θέλησε να τους δώσει ένα μικροποσό για να φύγουν από το σπίτι του.

hlikiomenos-kloph-syntakshs3

Η κίνηση που έκανε να βγάλει το πορτοφόλι από την τσέπη ήταν αρκετή για να αντιληφθούν οι δύο επιτήδειοι ότι ο γέροντας είχε πάνω του χρήματα. Έτσι, με κάποιο πρόσχημα κατάφεραν να τον πλησιάσουν περισσότερο και ο ένας εκ των δύο μπόρεσε με ταχυδακτυλουργικό τρόπο να βάλει το χέρι του στην τσέπη του ηλικιωμένου και να αρπάξει το πορτοφόλι με τα 500 ευρώ, που ήταν και το πλήρες ποσό της σύνταξής του.

Μολονότι ο ηλικιωμένος αντιλήφθηκε τις κινήσεις του θρασύτατου κλέφτη δεν πρόφθασε να αντιδράσει και οι δύο «πωλητές» μόλις άρπαξαν το γεμάτο πορτοφόλι έσπευσαν να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο γέροντας ειδοποίησε τις αρχές, με την ΕΛ.ΑΣ να αναζητά τους δύο άνδρες.

hlikiomenos-kloph-syntakshs4

Παρακολουθήστε στο video πως διηγείται ο ίδιος την περιπέτειά του:

https://www.youtube.com/watch?v=_G5nO8x9Z1w&feature=youtu.be

Διαφήμιση
Διαφήμιση