HomeHL-SportsΦιλικό δίτερμα με τον Ερμή Ζωνιανών για τον ΟΦΗ

Φιλικό δίτερμα με τον Ερμή Ζωνιανών για τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ματς προπονητικού χαρακτήρα θα γίνει το Σάββατο * Ανεβαίνει ο Φαζός * Στο πλευρό των παλαιμάχων προς τιμήν του Γκέραρντ * Χαμόγελα για το χλοοτάπητα

Άλλο ένα «τεστ» κανόνισε ο ΟΦΗ εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη , θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Ζωνιανών σε φιλικό δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα το Σάββατο  στο ΒΑΚ.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 17.00 και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση, με τον Μανώλη Φαζό να ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και να ακολουθεί μέρος του προγράμματος.

Μονιάκης και Περογαμβράκης συνέχισαν το ειδικό τους πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

Παράλληλα, ο Φώτης Τσάλος είχε συνάντηση με τον Ηλία Πουρσανίδη με αφορμή την πρωτοβουλία που έχουν αναπτύξει παλαίμαχοι παίκτες του ΟΦΗ για ένα φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στο «Γεντί Κουλέ».

Το φιλικό προσδιορίζεται να γίνει στα τέλη Νοεμβρίου, με τον πρόεδρο της ομάδας του Ηρακλείου να διαβεβαιώνει τον Πουρσανίδη ότι προσωπικά ο ίδιος, αλλά και η ΠΑΕ, θα είναι στο πλευρό της ενέργειας αυτής, προς τιμήν του Ολλανδού προπονητή.

«Θα σας βοηθήσουμε σε ό,τι χρειαστείτε», ήταν το μήνυμά του στη συνάντηση που έγινε παρόντος του Νίκου Παπαδόπουλου και του τεχνικού διευθυντή Παύλου Αδάμου, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν και στηρίζουν αυτήν την πρωτοβουλία.

Άλλωστε, σε πρόσφατη εκδήλωσή της στο «Γεντί Κουλέ», η ΠΑΕ τίμησε τον Γκέραρντ και έδωσε το όνομα του στη θύρα 9 του γηπέδου.

Τέλος, κανονικά προχωράνε οι εργασίες στον χλοοτάπητα του γηπέδου. Γίνεται ολική επανασπορά, με τον Τσάλο να επιβλέπει τα έργα και να εκφράζει την ικανοποίησή του για την πορεία τους.

Αναλυτικά: «Την ικανοποίηση του για την κατάσταση του χλοοτάπητα στο Γεντί Κουλέ, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος στην επίσκεψη που έκανε  στο γήπεδο την Τρίτη (3/10), το πρωί, για να δει από κοντά τις εργασίες που γίνονται.

Το γήπεδο του ΟΦΗ έχει “κλείσει” μέχρι τη σέντρα του πρωταθλήματος, καθώς σε αυτό γίνεται ολική επανασπορά.

Ήδη σε πολλά σημεία του γηπέδου, το νέο χορτάρι έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του και η γενικότερη εικόνα είναι αρκετά καλή.

Στον ΟΦΗ ευελπιστούν ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 22 Οκτωβρίου, η εικόνα του γηπέδου του ΟΦΗ θα είναι ακόμα καλύτερη.

Στο γήπεδο του ΟΦΗ δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι ή προπόνηση, μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε η επανασπορά που έχει γίνει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και πάλι την εταιρεία πρασίνου Μ&M για την προσφορά της».

Διαφήμιση
Διαφήμιση