HomeHL-Sports«Καθάρισε» και με Κασμερίδη ο ΟΦΗ

«Καθάρισε» και με Κασμερίδη ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξοφλήθηκε η οφειλή * Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία * Παρών στην κλήρωση ο Τσάλος * Στο Μιλάνο ο Μαρινάκης

Κλείνει σιγά σιγά τις εκκρεμότητές του ο ΟΦΗ. Έπειτα από ενέργειες του Φώτη Τσάλου, ρυθμίστηκε και το ζήτημα του Αλέξη Κασμερίδη, με την οφειλή προς τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας να εξοφλείται.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα το πρωί της Τετάρτης , με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στην κλήρωση της Πέμπτης (5/10) για το πρωτάθλημα, αλλά και στο φιλικό με τον Ερμή Ζωνιανών το Σάββατο (17.00) στο ΒΑΚ.

Το παρών στην κλήρωση, αλλά και στο Δ.Σ. της διοργανώτριας θα δώσει ο Τσάλος, ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την παρουσία του στην Αθήνα για να έχει συναντήσεις και με χορηγούς με τους οποίους συζητά η ΠΑΕ με στόχο να βρει έσοδα.

Επίσης, στο Μιλάνο για να συναντηθεί με στελέχη της Μίλαν βρίσκεται ο Πέτρος Μαρινάκης, προκειμένου να δει από κοντά πώς δουλεύει η ομάδα και να προτείνει συνεργασία και τη δυνατότητα διεξαγωγής φιλικών των ομάδων Κ19 των δύο συλλόγων.

Μάλιστα, αναμένεται να γίνουν και άλλα τέτοια ταξίδια για το τμήμα σκάουτινγκ.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Το τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, βγαίνει και …εκτός Ελλάδος.

Το πρώτο ταξίδι με έξοδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, γίνεται από τον τεχνικό διευθυντή της Κ19 του ΟΦΗ και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925  Πέτρο Μαρινάκη, ο οποίος βρίσκεται στο Μιλάνο θα έχει συναντήσεις με στελέχη της Μίλαν.

Ο Πέτρος Μαρινάκης θα συζητήσεις με σκάουτερ της Ιταλικής ομάδας, αλλά και στελέχη των τμημάτων  υποδομής του Ιταλικού συλλόγου και θα δει από κοντά τον τρόπο δουλειάς που γίνεται εκεί.

Παράλληλα θα προτείνει εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, συνεργασία και τη δυνατότητα ανταλλαγής φιλικών παιχνιδιών της Κ19 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλικής ομάδας.

Ο Πέτρος Μαρινάκης θα μείνει για μια περίπου εβδομάδα στο Μιλάνο και το ταξίδι αυτό θα είναι η αρχή και για άλλες “εξορμήσεις” των ανθρώπων του ΟΦΗ στο εξωτερικό σε χώρες που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο το θέμα του σκάουτινγκ και των υποδομών».

Τέλος, η ΠΑΕ ευχαρίστησε «τα Κρεοπωλεία “Μαρμαράς”,  τον “Κρητικό Φούρνο” και την κρεαταγορά “Γιώργος Κουτεντάκης” για τις προσφορές τους στην ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση